UA to Canada CUAET
-
Дякую за інформацію
-
Ні, permanent resident це не віза, ми також недавно летіли цією авіакомпанією і у нас просило таку ж інформацію, але ми нічого не вказували. Все ок, ми в Канаді
-
Підкажіть , якщо отримали wp, зробили медогляд в Канаді, все пройшли і син повернувся в Польщу довчитися цей рік. Чи треба йому знімати ще якісь обмеження, додатково ще кудись треба писати? Хочемо все зробити правильно і довести до кінця. Дякую!
-
Спасибо за ответ)
-
Спасибо за ответ)
-
і на медогляд і в банк можна завчасно на день/час. наприклад зараз в paneldoctors в Торонто найближчий слот - на 16 лютого. в інших клініках наче є слоти ближче, але не у всіх бачу у них на сайті спец ціну для CUAET
-
Пусть каждый сам за себя думает, дружище
-
Админ красиво удаляет сообщения. Я имел ввиду что после России вы вряд ли будете довольны Канадой. Я не болею патриотизмом и не собирался оскорблять людей по признаку гражданства.
-
Не принимает.
-
Доброго ранку.Скажіть будь ласка ,результати нового екзамену з англійської pre core приймає RRC для отримання PR? Може хто вже здавав ,то яка різниця з CELPIP?Дякую
-
Поменять со сдачей экзаменов. Если бы не было никаких - до полной категории два года пришлось бы по учебным ездить
-
Дякую
-
Я понимаю, спасибо, что уточнили. Но в первоначальном виде выглядело именно так 🤷♂️
-
Ну так дай людям разочароваться, не мешай никому проходить опыт Ты можешь быть и не прав, верно?
-
а, это вы Pearson так назвали. Да, будет принимать. любой тест проще, чем CELPIP, Pearson особенно
-
Не было агрессии. Имелось в виду что после России люди могут быть разочарованы Канадой очень сильно.
-
Админ правильно сделал, потому что ваше сообщение выглядело именно как агрессия.
-
Я бачила відео,що з 30 січня вже діє цей екзамен.У вас точна інформація?
-
Спасибо большое, я поняла.
-
Сдавать придется в любом случае, но это совсем несложно. Возьмите справку из ГИБДД о стаже вождения и сможете сразу на Full G сдать.
16 Jan 2023, 06:08
246053/286082
9 minutes ago