UA to Canada CUAET
-
Такие офисы IRCC занимаются разве что церемониями получения гражданства - помочь ускорить рассмотрение они никак не могут, и попасть туда без приглашения у вас скорее всего просто не выйдет
-
Запитайте в німецькій групі. Мої знайомі з Німеччини не летять і не ризикують, хоча є візи
-
Дякую. Значить в літак без питань по страховці пропустять?..
-
Мы нашли в авиасейлс, а потом знакомому заказали, он купил нам билет туда и обратно за 3500 который показывает 4100 примерно, ак Луфтганза и Эйр Канада Думаю лучше всего показывает хорошие варианты
-
У меня один знакомый, но не близкий, так же сделал. Закрыл всё доки в Германии, получил пермит в канаде, затем вернулся в Германию, заново открыл доки в Германии, проблем не было. Но это лишь то, что я знаю, возможно, ему повезло
-
Моя дружина українка і вона з родиною в Німеччині. Я їду в Канаду з Туреччини в березні. Моя дружина зараз зі мною в Туреччині. Вона повернеться до Німеччини через тиждень. Я хочу, щоб вона приїхала в Канаду і отримала дозвіл на роботу до 31 березня, але якщо це піддаватиме Німеччині ризик, немає потреби.
-
Понял. Благодарен
-
Хтось вже міняв водійське посвідчення в британській колумбії? Яка процедура та які документи треба? Дякую
-
Напомните, пожалуйста, по мере того, как виза в паспорт будет вклеена и паспорт будет готов к выдаче - тоже на почту письмо придет? И / или где можно проверить?
-
Если узнаете подробнее в ннмецкой группе, если несложно, напишите мне в личку. Спасибо
-
Якщо німці якось побачать вашу візу, то можливо припущення можуть бути ризики, але для того їм треба побачити вашу візу, спільної бази статусу іммігрантів між країнами немає. Робіть все щоб мінімізувати ці ризики і все буде добре.
-
на эл почту письмо, если вы оставляли адрес - ready for collection
-
www.icbc.com/driver-licensing/moving-bc/moving-from-another-country
-
У моєї дружини канадська віза в її старому паспорті і ще 2 роки закінчується.Вона їде зі Стамбула до Німеччини з новим паспортом.Там у неї немає канадської візи,але я не знаю чи є у німців система пулу, яка може бачити візи.
-
Добрий день! Дитині 13 місяців, коли вклеювали візи, в нього паспорту закордонного ще не було, він вписан в мій і віза його в мене в паспорті, в нас не буде через це ніяких проблем?
-
Спасибочки
-
Все буде добре, без паніки.
-
Добрый день! В Канаде с мая месяца. Работаем. Но не сделали медосмотр. Работодатель сказал, что если не работаем с детьми, можно его не проходить.Может это ,как то в дальнейшем повлиять на пребывание ?Спасибо.
-
Скажіть будь ласка через яку авіакомпанію Ви купляли квитки?
-
Спасибо.
16 Jan 2023, 06:08
247312/287096
about an hour ago