UA to Canada CUAET
-
В Канаде нет паспортного контроля при выезде, авиакомпании сами дают список пассажиров властям, тех кто улетел.
-
Дякую!!
-
Спасибо!
-
За неделю можно справиться. А если медосмотр пройти в другой стране, то вообще дня за три.
-
Як забронювати медогляд?
-
Work-permit в аеропорту по прильоті, готель волонтери дали. Прилітали в Гамільтон. що ви там тижнями робите)) не розумію.
-
2 робочих дні. Прилетіли в суботу, на віторок забронювали медогляд, в понеділок зранку сім картка, потім сін номер, далі банківська картка і заповнили на допомогу. Все.
-
Майже всі клініки роблять онлайн запис. Знаходьте ту, яка ближче до вас. Через пошук шукайте MEDICAL EXAM. Ми робили ось тут, недалеко від гамільтона і Торонто. Але брали в оренду авто, то було швидше і простіше. immigrationmedicalcentre.ca/book-online/ Якщо у вас при оренді просять кредитну картку, давайте просту Українську, чи іншої країни, вона буде рахуватись як кредитна.
-
Яка цiна медогляду? Я так розумiю, що i менi i дитинi робити. Але якщо ми поīдемо назад, то чи цей медогляд обов'язковий?
-
В самому Гамільтоні черги були по 3-7 днів, а за містом їх не має, тому ми туди і поїхали. Я маю на увазі медогляд.
-
Дякую
-
Дякую!
-
140 дорослий, і 100 або 60 діти. В залежності від віку.
-
Мы хотим вернуться
-
Если вам просто приехать и получить помощь финансовую и нет мыслей возвращаться обратно,то можете конечно не проходить мед осмотр,можете пройти в Европе(но и цены там выше)Или если вы улетели обратно,у вас есть 90 дней на прохождение мед осмотра вне Канады.
-
Особисто я брав в цій компанії. Все що потрібно від вас, ваш закордонний паспорт ( перевіряли штамп з аеропорту, водійське посвідчення, і банківська картка. Оплата прокату відразу, плюс блокують 300 доларів. Я брав з повним страхуванням, це плюс 25 доларів на добу. Авто на 7 місць з повним страхуванням на 4 доби 600 доларів.