UA to Canada CUAET
-
Дякую
-
Дякую!
-
140 дорослий, і 100 або 60 діти. В залежності від віку.
-
Мы хотим вернуться
-
Если вам просто приехать и получить помощь финансовую и нет мыслей возвращаться обратно,то можете конечно не проходить мед осмотр,можете пройти в Европе(но и цены там выше)Или если вы улетели обратно,у вас есть 90 дней на прохождение мед осмотра вне Канады.
-
Особисто я брав в цій компанії. Все що потрібно від вас, ваш закордонний паспорт ( перевіряли штамп з аеропорту, водійське посвідчення, і банківська картка. Оплата прокату відразу, плюс блокують 300 доларів. Я брав з повним страхуванням, це плюс 25 доларів на добу. Авто на 7 місць з повним страхуванням на 4 доби 600 доларів.
-
Скажiть будь ласка яким чином можна взяти авто напрокат наприклад в Торонто?
-
Де змінити? На сайті, що я скинув? Це сайт саме цієї клініки. Шукайте на Гугл картах. Їх там десятки в кожному місті.
-
Вот буклет который мне отправили волонтеры по почте. Отношение со стороны волонтеров какое-то скотское (как в россии, ментальность не пропьешь). Если разговариваешь на русском они тебя не понимают. Зато местные очень лояльны. Сегодня оформляю все документы и подробно опишу все. Если будут вопросы пишите в личку. Я в Торонто.
-
у нас дві сімї, тому велике брали. Інші знайомі блали менше, то 100 доларів за добу, 5 місне.
-
Спасибi
-
Нашему папе в визе отказали поэтому нужно будет ещё подавать на воссоединение семьи.
-
Спасибо большое! Думаю, впервые будет не просто, тем более мы только вдвоём с дочкой.
-
Спасибо большое
-
-
Всім привіт Підкажіть будь ласка Я збираюсь летіти і тільки що звернув увагу що в мене в паспорті стоїть visitor Чи це не вплине на отримання wp в аеропорті ?
-
Доброго дня, підкажіть хто знає - отримали 4 члена родини візу, по паспорту що вона закінчується то зрозуміло бо згідно паспорту у всих членів родини різні дати її закінчення, тільки в описі в групі написано що в’їхати треба до 31.03.2024 року, тобто після цієї дати віза не дійсна? І скажіть за скільки мінімум треба в’їхати до зауінчення терміну? За тиждень чи за місяць. Дякую І якщо в’їхати треба до 31.03.2024 а віза в дружини до 1.06.2024 року то треба з України подаватись на нову чи її там простіше зробити. Чи вона взагалі тільки діє на в’їзд а основним документом буде дозвіл на роботу. Дуже дякую