UA to Canada CUAET
-
Доброго дня, чи можете підказати Я вже перебуваю і у Канаді, і як всі інші, маю ворк перміт Я хочу йти навчатись в коледжі, і зараз ж є тимчасова політика, яка дозволяє йти у вишки без стаді перміта, і отже я зможу навчатись Але проблема в тому, що мого ворк перміту не вистачить до того, щоб закінчити коледж, проте я 100% встигаю закінчити коледж поки дія ця тимчасова політика І от питання, чи зможу я на основі того що навчаюсь у коледжі і на основі тимчасової політики, що можу навчатись з ВП, податися ще на один ворк перміт, аби дозакінчити навчання. (Ну а після того, вже подамся на ворк перміт який дається після навчання) Чи мені все таки доведеться вже пізніше подаватись на стаді перміт, аби дозакінчити семестр і відповідати всім вимогам для стаді перміта
-
Друзья , мы летим в Гамильтон в начале марта. Вариант ли из него поехать в Пирсон чтобы насчет жилья узнать ? Или если мы заходим в аэропорт, а не выходим из самолет в в него - то к волонтерам нельзя добраться ?
-
А где читали такое ? Или просто мнение людей ?
-
Какого банка карту лучше открывать чтобы потом онлайн можно было закрыть?
-
Уже прилетели, в аэропорту не дали, нужно подаваться онлайн.
-
Здравствуйте! Скажите пожалуйста есть ли в чате информация КАК именно подать заявку на WP онлайн? Я не могу найти.
-
Все банки дебетовую карту дают сразу.
-
Это если у родственника в Канаде уже есть PR или гражданство.