UA to Canada CUAET
-
☝🏼
-
Всім привіт! Може хто стикався .. Можно подати на новий wp без підстав ? Тобто якщо строк дії ще рік допустим, я можу до вже подати на продовження?
-
без оснований нет. сейчас до 31.03 у вас основание cuaet
-
може хтось знає, якщо виїхати по візітор візі без ворк перміту. все рівно можна отримати 3000 доларів?
-
и об этом тоже сказано в закрепленном сообщении
-
Підкажіть будь-ласка, в закріпленому це не уточнено: якщо приїхав по візітор візі, то wp тепер отримувати тільки через подачу онлайн, чи в самому аеропорту теж можна на місці?
-
t.me/UAtoCanada/286659
-
Поищите по чату.
-
Так, але якщо не ставив, тоді в аеропорту ніяк не отримати? У когось був досвід?
-
t.me/UAtoCanada/253166
-
Але і таке є. Дякую
-
а чате также сообщали о том, что кто не ставил галочку, что хочет работать, wp не получал. без разницы, есть загран или нет
-
Та ось тому і питаю. Вище в чаті читав, що не давали людині без заграну, але в мене він є. 4 місяці це нереально
-
Пробуйте всеравно в аэропорту получить иначе онлайн потом ждать будете месяца 4.
-
а зачем мама визу получала, если она считает, что виза не нужна?
-
Доброго часу доби. Чи можливий в'їзд до Канади з підлітком(13 років), якщо у матері віза є, а у дитини немає?
-
Вже пошукав по чату, вибачаюсь. Кому цікаво — в аеропорту видають перміт, навіть якщо не ставили галочку. Тільки для цього ви маєте самі попросити про це в аеропорту, по ідеї
-
тип визы не имеет значение. имеет значение, просили вы разрешение на работу или нет при подаче на визу
-
Безвиза в Канаду для украинских детей НЕТ 😏
-
У каждого должна быть виза. Блин, люди.......просыпайтесь
16 Jan 2023, 06:08
Post 248159 of 284621
13 minutes ago