UA to Canada CUAET
-
Підскажіть будь ласка,я планую летіти з чоловіком за ворк пермітом до 31.03 і потім у Польшу назад через тиждень,бо у дитини не буде візи ще,питання в тому чи можу маючи статус укр не маючи безвізу летіти з пересадкою у Європі не виходячи з аэропорту,чи треба прямо з Варшави
-
А на якій підставі,якщо я маю 30 днів на втрату статусу укр,а їду на тиждень
-
Подскажите, пожалуйста, были ли случаи получение PR, если при подаче на ЕЕ указать жену как non-accompanied с пометкой, что "у нас вместе меньше баллов, но позже я планирую её спонсировать" с учётом того, что мы оба в Канаде по Ворк пермиту на данный момент?
-
Привіт всім, підкажіть, паспорт діяв до 8 квітня, візу отримав в вересні минулого року, перміт в листопаді, дали відповідно по паспорту, зараз зробив новий паспорт і збираюсь продовжити, але бачив що люди писали, що їм після подачі присилали з терміном дії таким самим Може хтось щось знає чому їм не продовжили і чи може таке трапитись зі мною?
-
На офіційному польському сайті вказано що перебування за межами Польщі в Україні може бути одноразово не більше 30 днів для того щоб не втратити статус песель укр.
-
Моя мама була в Польщі 8 місяців з статусом укр, поїхала в Бельгії на 6 місяців, нічого не оформляла і потім повернулась в Польщу. Нічого не втратила і на лінії прикордонної служби Польщі теж це сказали.
-
Подскажите пожалуйста помощь на семью «3000» можно оставить на счете банка или ее нужно обязательно снимать? Или переводить на дебетовую карту?
-
30 днів і втрата статусу діє лише на пересічення кордону з Україною. Скільки б часу вас не було в Польщі якщо ви не в Україні ви нічого не втратите і спокійно можете летіти з будь-якої країни Євросоюзу
-
Це десь 4 частина позаду зараз в аеропорту Торонто)
-
Може все що завгодно. В мене в сина стояв термін дії візи до вересня 24-го року за терміном дії паспорта. Два тижні тому ми отримали новий паспорт який діє до 28-го року я написала на кризис форму нам відправили новий паспорт реквест і візу вклеїли до 28-го року.
-
Наразі черга години на 4
-
усі в одній черзі