ArriveCan
Хочу розповісти спільноті чому добре заповняти ArriveCan в телефоні до прильоту в Канаду.
Отож, заповнили ми його до вильоту і полетіли собі. Політ нам дався важко, без подробиць. Далі вже нарешті вийшовши з літака ми пішли за натовпом через аеропорт. Йти там доволі не мало, ми йшли хвилин 15, але особо не спішили і майже пів літака вже було по переду нас. Більшість пасажирів були з України, адже ми летіли з Варшави. Тож поки достались до терміналів, зробили ще зупинку на вмитись, то мабуть попереду були вже всі пасажири з літака :)
Нарешті ми дійшли до тих терміналів, і навіть знайшли вільний в куточку біля стрічки, що там навіть місця стати мало було, здається всі інші були зайняті людьми. Ну я приклав паспорт, система підтягнула всіх подорожучих, ми за 2 хв дали відповіді, нас сфоткало і видало чек. Ну ми з тим чеком і пішли до офіцера, кажемо куает всі діла, і махнув він нам куди йти. Ми й пішли, а люди й досі стояли біля терміналів. В імміграційному відділі було від сили людей 20, то ми присіли з краєчку. Далі прийшла пані, і ласкаво щирою українською пояснила що буде далі відбуватись. Ну ми за хв 20-30 забрали наші документи і пішли собі з аеропорту. Ось так ArriveCan зекономив нам декілька годин в черзі. Бо ми вже як виходили то імміграційна зала була переповнена.
Окремо хочу подякувати адмінам і всій спільноті в цій групі, якби не вони то швидше всього я б і не розібрався з тим куаетом🤝