UA to Canada CUAET
-
В течении 2 часов вы можете использовать хоть 10 автобусов. Карту прикладывать каждый раз, на экране просто будет отображаться 0 или что это продолжение поездки. Дополнительно может снимать деньги, если вы пересаживаетесь на Go Bus. Зелёные такие. Там надо тапать картой и при входе, и при выходе.
-
Доброго дня, мене цікавить чи можна перед виїздом з Польші відразу взяти довідку про несудимість ?
-
Так, бремптон
-
Ви в Торонто?
-
Дякую, але ще не відмінили повністю безкоштовне розміщення, правильно?
-
Так, це помітили, дякую
-
Ну и ещё на всякий случай. Если вы собрались куда-то ехать сегодня. То практически все закрыто. Праздник. Исключение китайские магазины)
-
Подскажите,пожалуйста. Долго ли ждать открытый ?
-
Добрий день. Скажіть будь ласка, а медогляд обов'язково проходити в Україні, чи можна по приїзду в Канаді пройти?
-
Этого не подскажу.
-
дякую
-
Шановні, доброго дня !) Може хтось є компетентним у такому питанні. Оформив собі туристичну візу за програмою Cuaet. Але надалі зрозумів, що після прибуття до Канади хочу отримати Work Permit. Питання полягає в тому, що я не встигаю прилетіти до Канади, та отримати Work Permit до 31 березня в аеропорту. Тож, дуже хотілося б дізнатися у компетентних людей , як діяти в такій ситуації ? Дуже дякую за відповідь !!!
-
Можна в Канаді пройти, буде 90 днів для цього. Якщо в Торонто 120+50$ коштує, можна потім спробувати відвшкодувати.
-
Доброго дня. Можливо у когось є список готелів у Торонто які розміщують українців щоб зателефонувати?
-
По CUAET нажаль ніяк. Є нова програма для українців, але потрібні найближчі родичи хто є громадянами чи з PR, тоді вони можуть виступати вашими спонсорами. Як варіант шукаєте роботу, отримуєте Job offer та Work Permit на загальних підставах... але то таке, якщо так то краще вже не в канаді (напевно) пошукати job offer 😬
-
Здравствуйте, для расширения команды нужны люди. Опыт в сфере крипты приветствуется, но если нет - обучаем без проблем. Подходит как подработка, требуется 1-1.5 часа в день. Вы получаете доход сразу после закрытых сделок. Для деталей - пишите в ЛС
-
CUIAS вже не розміщує?
-
Здравствуйте подскажите пожалуйста могут ли возникнуть проблемы с закрытием счета если сейчас приехать открыть счет для получения помощи , затем выехать из Канады ( не знаю сроки когда вернусь обратно) возможно ли закрыть счет онлайн ?
-
Доброго дня Service Canada 🇨🇦 Сьогодні зачинена?
-
Дякую
16 Jan 2023, 06:08
249188/287185
about 2 hours ago