UA to Canada CUAET
-
Жиза: highload.today/uk/garna-sproba-ale-ni-prodzhekt-menedzher-pokazav-prikordonnikam-pasport-kanadi/?fbclid=IwAR0SLXOHmgb8MEuaM06AudsZRBB0RL9k_cBVp0p3ZbW7hiRDxWfdncJ8Bfg
-
Доброго дня, підкажіть може хто знає найдешевший спосіб перельоту до Калгарі?
-
Для громадян України які виконують пересадку без проходження паспортного контроля, в аеропорту з транзитною зоною (Гатвік, Хітроу, Манчестер) віза не потрібна. Для громадян РФ з 3 листопада 2023 року потрібна віза
-
Добрый вечер ! При посадке на самолет , не спрашивают ли обратный билет ? Мы летим по куает визе , а дети и мама по визит визе
-
главным образом все проблемы из-за того, что про Лондон спрашивают из-за дешевых билетов easyjet/ryanair/wizzair, а именно с ними проблемы и есть - при посадке в самолет, а не в Лондоне с выходом в город. наличие транзитной зоны при этом никакой роли не играет, потому что это point-to-point
-
Одесса, добро пожаловать. приятно, что летят земляки)
-
З Варшави в Лондон не пустили на рейс? З українським паспортом!
-
Може людина була з окупованої території і мала тільки російський закордонний паспорт
-
Ще це залежить від часу перебування в транзитній зоні, не можна більше доби знаходиться в транзитній зоні без візи
-
Тілько що людину не пустили на рейс!
-
Доброї дороги вам!
-
Я відпишусь потім про результат, поки тільки в поїзді до Кишинева їду, звідти в Мілан, а тоді вже в Лондон.
-
Досить вже говорити що через Лондон можна їхати, побачили що людина питає, одразу відмовляйте людину!
-
Тоді вибачте 🤷🏻♀️
-
Можете показати маршрут і яка авіакомпанія?
-
Дякую
-
Париж, Рим(WestJet), Рейк'явік(Icelandair). Самі дешеві квитки.
-
На жаль я вже в такій ситуації, тому і написала, що напишу потім як все пройде. Впустять чи ні. Так вже вийшло, час назад не відмотаєш, буде важливим уроком якщо що.Я знаю про транзитну візу, білети купувала не я, тому маємо , те що маємо(
-
Интересно про Авиасейлс или трипмайдрим никто не слышал? Они умеют оптимальные маршруты просчитывать
-
Виза нужна транзитная, кто нибудь, объясните людям наконец
16 Jan 2023, 06:08
249277/286296
29 minutes ago