UA to Canada CUAET
-
Спасибо вам огромное за ответ🙏
-
3000 - это не доход. у вас нет никаких обязательств перед Канадой
-
И здравствуйте, ребята кто знает где в Монреале можно сделать фото для мед. обследование?
-
хочу поділитись досвідом перельоту з icelandair (берлін-рейкʼявік-торонто). Пересадки у 1год15хв вистачило з головою(враховуючи, що перший літак не запізнився але мені здається літаки чекають один одного). Вийшов один з перших з літака і вже через 10хв пройшов паспортний контроль і чекав на посадку. Перед вильотом за три дні заповнив arivecan. По прильоту ви чекаєте чергу до офіцера і потім ще чекаєте хвилин 15-20 поки він цей перміт вам зробить і надрукує. Але коли я підійшов, то офіцер здивовано питає чи в мене вже є ворк перміт і пішов шукати його у стопці готових пермітів. Виявляється його вже надрукували наперед і не довелось чекати ще поки його зроблять. Окрім як форми arivecan не знаю як вони могли дізнатись наперед і надрукувати перміт зазделегідь) Також особливий акцент у літаку робили на тому, що тим хто мав пересадку внутрішнім рейсом далі по канаді, то багаж(навіть якщо він зареєстрований до кінцевого міста) треба буде забрати в торонто і здати ще раз
-
Спасибо ;)
-
Понял, просто сказали прийти с фотографиями, по этому и переживаю
-
🖖Приветствую 💲Хотел бы зарабатывать с дома🤔 💵Могу показать схему которая тебе поможет! 🛑Для работы нужен всего лишь смартфон. 🛑Поднимаем каждый день более 200$🔥 🛑 Берём только СОВЕРШЕННОЛЕТНИХ 🛑Обучение полностью БЕСПЛАТНО🧑🎓 💬Пиши по контактам, что бы получить побольше информации👉@lexa_esy
-
Вітаю Підкажіть, чи можливо отримати сін та житло одразу по прильоту в аеропорту Монреаль ?
-
Ребята привет Нужен совет человека, который переводил украинский диплом ВУЗА на английский, тут в Канаде для. WES. Скажите пожалуйста, вы своё отчество оставляли в переводе? В оригинале оно естественно есть Но по местным стандартам отчества нет. И дело в том,что мой муж получал (в связи с утерей) дубликат диплома (тот же вуз и специальность,мы одногруппники)недавно и в дубликате уже не указано отчество по международным стандартам. Спасибо