UA to Canada CUAET
-
Всім велике дякую за відповіді! Підкажіть ще, будь ласка, чи є сайти з контактами людей, що можуть пустити пожити до себе безкоштовно або не за всі гроші світу на місяць-два?
-
Дякую!
-
Вітаю, може хтось може підказати Я і мій син отримали візу по cuaet, але моїй дружині прийшла відмова (вона громадянка Китаю) чи можна податися на воззʼєднання сімʼї у Канаді щоб ми були разом?
-
Обирайте рейси щоб співпадали з ритмом сну дитини, тоді буде спати - ми летіли з кишиньова до Бухаресту о 13:00, дитина спала весь переліт, потім пересіли бухарест - Амстердам, по прильоту було біля 20:00, тільки заселилися в готель дитина уснула, на наступний день знову вилітали о 13:00 до рейкьявіка, знову дитина спала весь переліт. А там коротка пересадка до Ванкувера і 7 годин перельоту - дитина трохи погралась, трохи подивилась мультики і уснула згідно зі своїм розкладом. Як на мене, то краще трохи переплатити і відпочити в готелі, ніж за одну добу долетіти але в стані напівтрупа і з вередуючою дитиною
-
1.можно подать на визу визитера. если одобрят, а для этого надо доказать, что цель поездки будет краткосрочная и что она не останется в канаде надолго, то она сможет приехать как визитер без права на работу. чтобы остаться более, чем на 6 мес, надо, чтобы одобрили visitor record в канаде. работать все равно не сможет 2. если у вас есть wp, работа на полную занятость в канаде, то она может подать документы на spousal wp. если одобрят, то она вьедет в канаду и сможет работать 3. вы подаете документы на пр всю семью. когда одобряют пр, то она получает иммиграционную визу и прилетает в канаду
-
Дякую Чи знаєте якісь ще варіанти як ми можемо разом переїхати в Канаду?
-
Доброго дня. Може кому буде в нагоді. Я питала раніше щодо подачі з Тайланду. 24.01.24 подача на візу в Таїланді. Сьогодні запити на склеювання. Але це дитині, їх довше розглядають зазвичай. То думаю дорослим швидше. Хтось ще може встигнути
-
Ребят кто возвращался из Канады в Польшу отпишитесь пожалуйста Нужна ли какая-то виза если есть обычный PESEL, без статуса UKR, можно ли заехать и сразу жить и работать
-
То есть можно начать работать и податься на карту без каких либо виз, правильно понимаю? Почти 2 года прошло с момента выезда)