UA to Canada CUAET
-
Добрий вечір) Заповнюю декларацію Arrivecan. Є питання про продукти тваринного походження. Якщо хочу привезти твердий французький сир, потрібно вказувати, що я везу продукти цієї категорії? І що буде далі відбуватись в аеропорту, якщо я задекларую продукти?
-
ℹ️Всем привет, у меня вопрос, после того как заполнил анкету, должно какое-то подтверждение прийти или на почту информация? ✔️как проверить состояние рассмотрение заявки и есть ли такая возможность? 🎁Всем хорошего дня)
-
Автобуси вже затримують на кордоні. А колії жд одні і для товарних і для пасажирських потягів, нажаль(( ми міняємо маршрут виїзду з України, ніхто не знає, наскільки це затягнеться.
-
если вы нажмете "additional details" прямо там, где вам задают этот вопрос, то увидите все подробности. там же будет сказано, что dairy products are prohibited or regulated. это означает, что вас будут досматривать и продукты скорее всего отберут. любые французские сыры без проблем продаются в магазинах Канады
-
Доброго вечора. Мені на це питання тут ніхто не відповів)) я дзвонила в Канаду адвокату, і він підказав що про всяк випадок треба зробити