UA to Canada CUAET
-
Ого. Неожиданно. А вам точно в Канаду надо ? Там и геи и все остальное не скрепное …
-
може це і не українець... або забутий втрачений ДНрівець, який заради Куает згадав що він українець...
-
Добрий день! Така ситуація - я в Канаді вже рік, дружина та двоє дітей в україні, одній дитині тільки в пʼятницю відновили свідоцтво про народження і сьогодні ми дружина подала дітей на загран паспорти. Заявка куает на дружину оформлена та паспорт реквест є. Але як з дітьми бути, в заявці на неї я записував обох дітей, але завантажував тільки свідоцтво про народження старшого сина, бо свідоцтво доньки було загублено при евакуації. Питання в чому - як віза вклеюється на дітей? Мені казали що довго, свою я отримав за лічені дні. Я хочу щоб дружина приїхала як скоріш і теж отримала ворк перміт! Порадьте як краще зробити, будь ласка.
-
хто вивозив готівку і декларував, у вас на кордоні України просили квитанції про валюто-обмінні операції? І чек всі дійсно повинні бути не старше 90 днів?
-
Здравствуйте! Если купить билет в Тооронто. Но дальнейшее проживание в Винипег(т.е.своим ходом в Винипег сразу), гостиницу дадут в Торонто или по приезду в Виннпег могут тоже дать?