UA to Canada CUAET
-
Добрий день! Така ситуація - я в Канаді вже рік, дружина та двоє дітей в україні, одній дитині тільки в пʼятницю відновили свідоцтво про народження і сьогодні ми дружина подала дітей на загран паспорти. Заявка куает на дружину оформлена та паспорт реквест є. Але як з дітьми бути, в заявці на неї я записував обох дітей, але завантажував тільки свідоцтво про народження старшого сина, бо свідоцтво доньки було загублено при евакуації. Питання в чому - як віза вклеюється на дітей? Мені казали що довго, свою я отримав за лічені дні. Я хочу щоб дружина приїхала як скоріш і теж отримала ворк перміт! Порадьте як краще зробити, будь ласка.
-
хто вивозив готівку і декларував, у вас на кордоні України просили квитанції про валюто-обмінні операції? І чек всі дійсно повинні бути не старше 90 днів?
-
Здравствуйте! Вопрос, мама приехала на месяц в гости в Канаду по CUAET. Нужно ли делать мед осмотр ? И если она уедет без него сможет ли потом вернутся ?
-
А че за рубли уже не хочется работать? 🤡 баксов захотелось ?
-
Як я за вами сумую земляки Ви як завжди найкращі Приїду побалакаєм малі ! 😂
-
Ага ясно.Извините не так поняла.
-
то повна ціна, а для cuaet там своя ціна
-
В тій клініці де був я сказали що повідомлень ніяких не буде, тільки на консультацію з лікарем у разі необхідності. Можете написати у Вашу клініку, запитати.
-
Нене, ты вот за этими лучше скучай. За единомышленниками.
-
Добрий день шановні. Хто знає, коли пройшов медичну комісію і прийшов лист на електронну пошту від клініки, де подивитися інформацію про мою медкомісію на канадському сайті? Щоб знати що в Канаді моє проходження зафіксовано
-
Они еще ногой там топают , бебебе
-
Я так улыбаюсь с тех, кто ставит отрицательные эмодзи. 😂 Как будто это должно меня расстроить. 😂 Вы хоть сами понимаете, что тем самым только расписываетесь в том, кто вы такие есть? Клоуны. 😂
-
Успехов Вам❤️
-
Здравствуйте! Если купить билет в Тооронто. Но дальнейшее проживание в Винипег(т.е.своим ходом в Винипег сразу), гостиницу дадут в Торонто или по приезду в Виннпег могут тоже дать?
-
Куда приедешь то? Иди умоляй чтобы анкету открыли 🤡🐷😂
-
В любом случае, спасибо )
-
Так це ж ці… «не все так однозначно»
-
дебетову не іменну одразу видають, кредитна приходить поштою
-
Ну не знаю, я з мамою прийшов у відділення CIBC і нам пластик видали одразу, але чув, що іншим і поштою приходить. Може це все залежить?
-
Всё верно)
16 Jan 2023, 06:08
251839/288112
4 minutes ago