UA to Canada CUAET
-
Смотрите сайты клиник и пишите им на почту или через форму на сайте клиники любой.
-
мені казали у відділенні є якийсь варіант закриття через телефонний дзвінок але там потребують додаткової верифікації у вигляді питань типу які транзакції ви робили, як де коли + коди надсилають на привʼязаний номер(а якщо ви той телефонний номер ще не поповняли довго, то він ж може вже бути не дійсним) тому я вирішив що краще закрити особисто + якщо ви закриваєте і не пройшло ще скільки-то часу(здається 90 днів), то стягується комісія за закриття у вигляді $25
-
Доброго дня . Через 3 тижні летимо з мамою до Калгарі . Але їй дали візу візітор ( галочку щодо роботи наче ставили , але в анкеті нічого немає , навіть такого пункту ). Скажіть будь ласка , чи є ті хто прилетів недавно та отримав ворк перміт з такою візою ? Чи відправляють тільки онлайн запит робити , можливо можна вмовити офіцера в аеропорту ? Дякую . Гарного дня
-
Эти документы в принципе всегда запрашивали. Это нормально.
-
Доброго дня! При заповненні анкети на CUAET я вказала, що планую працювати, також отримала на пошту Letter of introduction. Але в паспорт мені вклеїли візу типу v-1 visitor. Чи зможу я отримати work permit в аеропорту? Чи треба буде подаватись на wp онлайн по прильоту ?
-
Можно просто прийти и открыть счет. Я так делал несколько дней назад. Но там может быть живая очередь и нужно будет даже несколько часов подождать. Но это как повезёт.
-
Да, в такой ситуации вы получите WP