UA to Canada CUAET
-
Дякую. Та якби ж то було усе так просто, у мене навіть зайвих грошей щоб послати паспорту до візового центру немає, поки чекали та вибиралися так все витратили, я одна з двома дітьми малими і далеко від міста, ми на програмі, ну тобто це треш, я вже й не чекала того узгодження, а вони ото свиню підклали через більше чим через рік після подачі!!
-
Судя по всему ни к одной из Групп поскольку мама ( теща) инвалид с больным сердцем но она молодая женщина
-
Я сьогодні летіла рейсом Амстердам - Торонто. Зі мною одним рейсом летіла молода сімейна пара з Києва. Ми разом отримували ворк перміти. На жаль , я не маю ваш номер телефона, але якщо ви читаєте це повідомлення , то напишіть мені будь ласка в особисті повідомлення якнайшвидше. У мене є для вас інформація.
-
Хто відкривав рахунок у Royal Bank of Canada?Як Вам цей банк? Дякую!
-
лучший банк из всех, с кем я работал, но с одним нюансом - дебит карту при открытии счета сразу не дадут и она позже и придет по почте. плюс она не работает как visa/mastercard
-
Теоретически но не практически 😅
-
После получения ворк пермит
-
Привет! Подскажите, пожалуйста - если получить ворк пермит по куает, я же правильно понимаю, что можно уехать из Канады, и потом прилететь в нее позже снова, и начать работать?
-
Спасибо!
-
Можно, только виза должна быть активная для возврата