UA to Canada CUAET
-
Аа да?это вообще хорошо если не нужен но я не знал об этом Sorry
-
Если вбить слово ПЦР в поиске по группе,то будет много ответов,что тест уже давно не нужен
-
А через Лондон можна летіти транзитом без Британської візи?
-
Доброго дня, швидше я подав заявку на візу Cuaet, мені її підтвердили, ще пів року тому, але я не подав документи на вклейку, і поки не планую виїжати, після закінчення війни, ця віза буде мати якусь цінність?
-
Здравствуйте. Возможно, кто-то летит из Парижа в Монреаль Air transat 2 марта в 11:05? Ищу компанию
-
Кратко, тий самий термінал, щоб не покидати транзитну зону, тий самий день, на руках квитки, та віза в Канаду.
-
Airside Transit (where available): Airside transit passengers are those who do not need to change airports and do not need to pass through the UK border. Passengers cannot transit AIRSIDE to the Republic of Ireland or anywhere within the common travel area. Transit without visa (TWOV) ALL visa nationals seeking to transit the United Kingdom AIRSIDE without a visa must: (i) arrive and depart by air; and (ii) have a confirmed onward flight departing the same day from the same airport; and (iii) hold the correct documents for their destination (e.g. a visa for that country if required)
-
Скиньте будьласка посилання. Я зустрічав таку інфу, що якщо летіти з того самого аеропорту, та не покидати транзитної зони. Цікаво чи є тут люди що таке робили і все ок?
-
www.gov.uk/transit-visa
-
а на який термін перебування, до трьох місяців?
-
Только если выполните условия транзита
-
Так, можливо. Є офіційна інфа
-
Нет
-
Сможете потом, если вклеить визу, лицезреть Канаду как турист
-
Здравствуйте, я вчера делал син номер банк есть а теперь какой медь центр надо и что буду говорить там?
-
Добрый день у меня вопрос к мамочкам, как обстоят дела с прививками для детей в Канаде? У меня дилемма ставить по месту пребывания сейчас прививку ребенку или могу в Канаде.
-
www.gov.uk/check-uk-visa
-
Доброго дня. Скажіть, чи реально вижити в Монреалі з хорошим англ, але без французької зовсім?
-
Теж цікавить, але взагалі про Квебек. Наприклад, чи буде лікар спілкуватись англійською, або будь хто інший в повсякденному житті.
-
камон, там всі знають англійську
16 Jan 2023, 06:08
252218/286134
41 minutes ago