UA to Canada CUAET
-
В Польше
-
Dwyer Immigration Medical Services #1215 – 750 West Broadway Vancouver, BC, V5Z 1J2 Tel: 604 733 3434 | Fax: 604 733 6622 www.immigrationmedicals.com 190+60 CAD
-
Чи отримаю я visitor record по прильоті в аеропорту за програмою cuaet, якщо не нададуть work permit ?
-
Назад не завернуть, оскільки маю візу cuaet. Просто на ставив галочку на wp. Тож запитую чи хоча б visitor record зможу отримати
-
а там варіантів більше нема або візітор або назад завернуть =)
-
Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста, сколько времени уходит на получение визы в посольстве Варшавы?
-
Зрозуміло, дякую за відповідь
-
та то не обовязково, просто по прильоту топіть що вам потрібен, без галочки вам просто форму не висилають
-
В таком случае вам не стоит спешить заехать в Канаду до 31.03
-
На Авиасейлс например по фильтру
-
Может кто работает на доставке. Подскажите пожалуйста, как долго происходит верификация аккаунтов на курьерскую доставку и такси? Есть ли на доставку особые требования по автомобилю?
-
t.me/unitingforukraine
-
Привіт група, підкажіть чи можуть 2 засабмічені аплікації одночасно бути в кабінеті ircc? В січні зааплаїлись з Греції (процесінг 324 дні!), а вчора з Молдови (20 днів)
-
Доброго дня всім 🫶🏻 Таке питання , якщо в мене на візі написано visiror , чи зможу я отримати ворк перміт ?🙈
-
Сначала новый паспорт. Потом подача на новый ворк пермит. В Европе или в Турции в ДП "Документ" за месяц можно сделать паспорт.
-
Спасибо за столь подробное описание!👍
-
Есть здесь, кто лично летел в Канаду через Лондон? Можно в лс
-
Спасибо
-
Усім доброго дня/ночі Чи є в Онтаріо перевірені міняли крипти/чати з щоденним курсом? Дякую
-
А разве в бритиш коламбии медкомиссия не бесплатная для привыкших по CUAET? Это в закрепленном сообщении написано
16 Jan 2023, 06:08
252551/286241
about an hour ago