UA to Canada CUAET
-
Coquitlam разный, все зависит от конкретного места, откуда-куда вы собираетесь ездить, и не придется ли вам возить мебель для новой квартиры например. в остальном здесь хорошо развит общественный транспорт - вы легко можете проверить все свои маршруты на гугл мапс
-
во всех остальных случаях просто сказано "письмо должно быть подписано родителем, который НЕ едет с ребенком". ни слова про доверенность и ни слова про нотариуса
-
Всім доброго дня! Хто робив медичний екзам по приїзду, через рік треба знову робити? Якщо так, то як цей процес працює? Чи треба якісь форми заповнювати? буду дуже вдячна за відповіді.
-
Доброго вечора.Підкажіть будь ласка ,чи потрібно купувати сім карту кожному (я та дочці 19 років),щоб давати контактний номер для документів та оформлення допомоги.Чи можливо скористатись одним телефонним номером?Дякую
-
Дякую за відповідь🙏
-
можно воспользоваться одним
-
письмо, образец которого находится в исходном сообщении по второй ссылке. это именно оно
-
нет, не нужно
-
ответ на ваш вопрос находится буквально в первой строке на странице по ссылке
-
Підкажіть будь ласка,для 16 -річного теж такий лист- дозвіл потрібно? Їде мама з двома дітьми 12 і 16. На 12-річного оформляємо дозвіл від батька на маму, а 16річному можна перетинати кордон самому, тому питання- чи потрібно на 16річного якісь дозволи чи доручення оформляти? Буду вдячна за любу відповідь.
-
t.me/UAtoCanada/292766
-
давайте я за вас прочитаю. "Children under the age of 18 are considered minors in Canada." все, что дальше сказано, относится ко всем, кто младше 18 лет.