UA to Canada CUAET
-
обращение в офис cbsa в аэропорту 'с улицы' для перепечатывания wp
-
Доброго дня! В мене питання, чи отримував хтось воркперміт без позначки cuaet? Як ви вирішили цю проблему?
-
Доброго дня, шукаю житло в Торонто з 8 березня. Без шкідливих звичок,навпаки,за здоровий та активний спосіб життя. Буду вдячний за будь-які пророзиції. Також попри це шукаю роботу на будові,досвід - рік роботи в Лондоні хендіменом.
-
Зайдите в офис нужного вам оператора
-
Доброго дня! Підкажіть яку краще купити esim у Канаді? Дякую!
-
Спасибо!
-
Пошукайте вище, хтось писав про двох операторів мобільного зв'язку, у котрих по esim через їх сайт підключитися можливо.
-
Доброго времени суток!Подскажите пожалуйста в городе Сант Катрин предоставляют бесплатный отель по приезду в Канаду? Могут ли получить PR водители такси в провинции Онтарио?
-
Тож хто летить з пересадкою, майте на увазі що можете і застрягнути. Вони кажуть що авіакомпанії вас перенесе, але це не завжди так може бути.
-
Прилетіли 3 березня, в неділю, була така ж сама ситуація. До всього цього ми були з дітьми і щось мабуть наші доки десь під купаю інших паспортів загубились і ми чекали 5 годин, була вже ніч, а групи все нові приходили і приходили, а ми чекали, і також питали її, на все питання одна відповідь, чекайте! Інші і по 6 годин мов чекають. Але це не завжди так, приходили нові групи, і людей з нових груп відпускають іноді одразу. Тут як повезе.
-
Стосовно готеля в Торонто для новоприбулих, сімей з дітьми до 18 років - селять без проблем і не потрібно бути вагітною жінкою інвалідом з 6мя дітьми, як тут писали. Ця інформація на початок березня.
-
Підійти самому як громадяни інших держав ти не можеш бо відправляють в окремою цю зону
-
Дякую!
-
Ще стосовно перекладачки, незважаючи на те що ми прочекали стільки часу, ми бачили різни випадки і поведінку людей і іноді це був іспанський сором, мʼяко кажучи, тому в неї вже нерви вийшли із ефіру здається назавжди, з такою роботою з нашими людьми.
-
Готелі без харчування нам казали волонтери, нас поселили в номер де навіть немає чайника, тільки маленька кофе машина. Тобто потрібно буде продумати чим годувати дітей.
-
За 3 дня все оформил и крыша никуда не ехала 😅
-
всім привіт, хочу продовжити ворк перміт, не розумію суть першого твердження,я хочу жити в Канаді більше 6 місяців, і я жив більше 6 місяців, де? В Канаді?
-
Ми користувались нею і робили чай, кашки та вермішель швидкого приготування. Якщо не додавати каву, то буде тільки гаряча вода.
-
А что вы аж три недели оформляете? 😉
-
Пошла третья неделя как мы семя в Канаде и уже крыша едет от этих оформлений всяких документов
16 Jan 2023, 06:08
254460/286561
about an hour ago