UA to Canada CUAET
-
toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/dostavlennya-za-kordon-pasporta-oformlenogo-v-ukrayini
-
Как раз ДП «Документ» изначально отправляет обратно в Украину, в отделение ДМС, которое принимало решение по поводу паспорта, а не в Консульство в Стамбуле)) Это ж разные Министерства)))
-
Нет Он оформляется…печатается в Киеве, а потом сразу доставляется в Торонто. Время зависит от выбранного способа доставки
-
Доброго дня. В мене щойно виникло запитання після інформації що паспорта може збирати переклачад і нести до офіцера самостійно. Якщо в мене Visitor Visa, то офіцер автоматично ставить WP? Чи в нього виникають запитання і тоді з черги вже викликають цю людину на дод. розмову?Чи без додаткової співбесіди, офіцер каже самостійно онлайн подаватись на WP? В кого була така ситуація, поділіться, будь ласка.
-
Однако позвонив в посольство Кубы ответили, что виза нужна :| Забавно :|
-
В мене віза візітор по куает видана. Офіцер на паспортному контролі сказала що я не можу працювати і отримати документи по такому типу візи. Я їй відповіла що в мене є Letter of introduction, показала їй і вона пропустила. Потім коли збирали паспорти вже нічого не запитували, просто видали ворк перміт на 3 роки. Головне роздрукуйте це Letter of introduction, щоб не на словах.
-
нет но в стамбуле есть "помогаторы", которые могут помочь - по поиску в телеге можно найти их группу "дп документ стамбул"
-
Я вам написала в особисті, не прийшло повідомлення?
-
Не должно быть - оба рейса air Canada, один аэропорт, пересадка в течение одного календарного дня.
-
Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста, если куплю этот билет на SKY Scaner, не будет проблем в аэропорту Лондона. Так как виза только Канадская. Спасибо.
-
А правильно ли понимаю, что если оба рейса air Canada, билет один, но в Лондон самолёт прилетает, скажем, в 18:00 10 числа, а вылетает в 02:00 11 числа - то уже нужна виза?