UA to Canada CUAET
-
спасибо за ответы. возможно мои вопросы были немного глуповаты, но я чет немного переволновался)
-
підкажіть, хто летів Air Canada: при покупці пише таке в правилах польотів і я не можу зрозуміти, чи багаж вже включений в ціну, чи це має бути доплата? або де можна норм глянути правила щодо багажу?
-
именно на рейс с нью йорка я имею ввиду. esta сделали. но чисто фактически они могут задать вопросы насчет eta. тоесть лучше перестраховаться и сделать и это разрешение.?
-
вам нужно любое разрешение по любому паспорту, которое вы можете сделать. так как американской визы в украинском паспорте у вас я так понимаю нет, вам нужно сделать ESTA на израильский паспорт. и ETA для Канады, хотя это менее принципиально при наличии канадской визы в украинском паспорте
-
всем спасибо за ответы! всем удачи в перелетах и успехов на новом месте.
-
Нет там такого)) это Макс вес разрешенный
-
І де Ви там побачили, що то безкоштовно?
-
Та переведите что написано Макс, если 132долл билет бесплатно 23 кг, дальше доп оплата. За 95 долл только ручная кладь
-
При виборі квитка пише чи включений багаж та скільки Якщо це вже забукано, то як я розумію багаж не включений, інакше б писало complimentary Можна перевірити ще в пдф, яка прийшла при букінгу Правила щодо валізи - справа
-
если у вас есть виза - вы можете показать визу. если у вас есть eTA - этого тоже достаточно. вам никто не запрещает показать хоть оба паспорта сразу при регистрации
-
також, якщо купую квиток на сайті air canada, але це два польоти (з пересадкою) і перший здійснюється Lufthansa, то правила щодо багажу будуть однакові для обох польотів?
-
я розумію різницю, просто заплутався щодо того, чи включені вони вже в мій квиток, якщо мені таке пише. виходить, якщо крім ручної поклажі, я хочу ще взяти одну валізу до 23 кг, то мені треба доплатити 95 дол? питаю, бо там написано не очевидно
-
Проте, мене щось почала турбувати фраза "for adult passengers only". Відпішіться, хто з дітьми через aircanada летів, ручну поклажу на дітей і маленький рюкзак можна ж?
-
То для валіз, які Ви будете здавати у багаж, ціни та розміри обмеження
-
про ручну поклажу пише внизу, так і є - ніяких цін нема. мене дивує, що є якісь ціни для багажу згори
-
Макс "разрешённого" веса нет, есть включенный в стоимость билетов вес, если больше, никто вас не заставит выбрасывать ваши вещи, надо будет доплачивать. Ну или будете вынуждены выбросить. Вы что никогда самолётами не летали?
-
Вам краще не давати поради, тим паче, що і з перекладом у Вас все погано
-
я прошла до чекаута в air Canada, не факт, что такой же рейс, просто посмотреть, как выглядит. Вот здесь видно, только ручная кладь, багаж нужно отдельно
-
В Мене economy flex -в ціну включено лише ручну кладь
-
Найдешевший економ це бейсік. Там звісно ж не включено) Якщо пише платити, а не complimentary - треба платити Чекни додатково пдф, яка прийшла з квитком
16 Jan 2023, 06:08
255051/287049
18 minutes ago