UA to Canada CUAET
-
t.me/UAtoCanada/290192
-
Это в Торонто?
-
Спасибо большое..
-
Чтобы записаться на курсы английского
-
Привіт. Чи є чат тих хто в Альберті (Едмонтон)?
-
Service Canada та банки у суботу та неділю не працюють? Є варіанти отримати Sin та відкрити рахунок по прильоту на вихідних в Торонто, чи тільки з понеділка?
-
Можливо хтось в курсі, подати заявку на отримання допомоги необхідно до 31 березня, а також треба встигнути її отримати до 31 березня? Чи лише встигнути подати заявку?
-
некоторые банки работают. service canada не работает
-
Підкажіть, хтось купував квитки через Trip.com?
-
t.me/UAtoCanada/255985
-
t.me/UAtoCanada/294091
-
закрепленное сообщение
-
Знову всім привіт Я розумію, що звучить так собі Але я тільки зараз зрозумів, що WP який мені можуть поставити в аеропорту, він буде діяти 3 роки саме з моменту коли я влечу в Канаду (тобто отримаю цей перміт). Або до моменту терміна придатності мого паспорту. Чи це я правильно зрозумів? Тому що я чогось думав, що WP буде діяти саме з дати коли я отримав візу в свій паспорт, тобто майже рік тому вже. І гадав, що приїжджаючи зараз до Канади я там можу знаходитись і працювати тільки ось ці 2 роки, що залишаються. І друге питання, будь ласка Якщо в мене два закордонних паспорту Один закінчується через 2,5 роки, інший через 5 років. Віза канадська стоїть в тому де 2,5 роки залишився термін придатності. Чи можу я в аеропорту получити Work Permit на повні 3 роки, якщо покажу свій другий паспорт, що до 2029 року? Чи його видадуть тільки згідно терміну дії паспорту де стоїть віза, тобто на 2,5 роки? Дуже дякую 🙏
-
Дуже дякую 🙏 Вибачаюсь, що не подивився спершу в закріп
-
Ваш случай не пробовал, но работало с ПУМБ картой в Европе: заказал на адрес почтового отделения. Но я знал, что именно через эту почту обычно приходят посылки. Попробуйте - не многим рискуете. Если не прокатит - перевыпустите карту и повторно оплатите доставку
-
Подскажите , в монреале кто нибудь оформлял син и банковскую карту в аэропорту?
-
WP на 3 года от даты въезда, если позволяет срок действия паспорта. Да, можете показать паспорт с более длинным сроком, дадут разрешение на 3 года.
-
Лучше 2
-
Добрый день! Сколько примерно может занять дней - приехать и сделать всё что там по началу обязательного нужно - wp, страховка, банковский счет, медкомиссию и тд,? Неделю хватит?
-
Подача заявления на "и тд" может занять и неделю, и больше. Все будет зависеть от того, как быстро Ваши данные внесут в систему.
16 Jan 2023, 06:08
255222/287180
about an hour ago