UA to Canada CUAET
-
З цього всього нічого обов'язкового нема. Все за бажанням.
-
Подскажите пожалуйста, я подавал визу ещё в тот момент когда можно было подавать только на гостевую визу, и вот только пришел запрос на вклейку, но ворк пермит не пришел, мне его дадут после вклейки или нужно написать кризис форму ?
-
Доброго дня. У мене таке саме питання.
-
Всім привіт. Це правда, що при вильоті з Канади немає перевірки наявності підстав для в'їзду в ЄС, таких, як днів безвізу чи резиденства країни, куди летиш? Просто Іспанія автоматично продовжила резиденства без необхідності заміни пластику і на картках стара дата. В Іспанії проблем не повинно бути, а от чи перевіряють це в Канаді?
-
Подивіться закріплене повідомлення
-
Добрий день. Чи може хтось підказати, чи реально в Канаді зробити вакцинацію дитині (в Україні немає вакцини) від вітрянки? Чи багато часу йде на шлях запис-прийом? І чи це платна послуга чи безкоштовна? (Торонто) Дякую завчасно
-
Я незнаю де знайти закріплення 🙈
-
Дякую вам
-
Звичайно, ні)
-
Також цікавить, от чи дитині (1 рочок) робити окремий банківський рахунок?
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, при оформлені заявки на фін.допомогу, у кожного з членів сім`ї має бути свій особистий банківський рахунок чи можна вказувати один і той же на двох (чоловік,дружина) ?
-
Подскажите что за авиакомпания? Откуда и куда такая стоимость?
-
Ще виникло запитання) Підкажіть, сама заявка заповнюється одна чи окремо і на чоловіка і на дружину?
-
Можна 1 рахунок на всю родину
-
Дякую за допомогу
-
Можна 1 на всіх
-
Это сайт Люфтганза. Полет из Канады в ЕС , с одной пересадкой в ЕС и обратно . Это цена билета туда . Столько же будет стоить билет обратно . Если покупать в одном направлении полет , то один билет будет существенно дороже .
-
Work
-
Добрий день, можливо хтось питав вже, але я по пошуку не знайшла Заповнюю зараз arrivcan І що ось тут правильно обирати якщо їду за програмою Cuaet Work чи immigration?
-
Дякую
16 Jan 2023, 06:08
255242/286315
about 3 hours ago