Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA to Canada CUAET

UA to Canada CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
288.2k Posts 24.4k Posters 550.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Алена Алена
    wrote on last edited by
    Здравствуйте, подскажите пожалуйста может кто то летит ближайшие время в Монреаль, и мог бы привезти, нужно маме одно лекарство, тут доктор выписал но другое не подходит, таблетки от давления.
    1 Reply Last reply
    0
  • t952189917T Offline
    t952189917T Offline
    Natalia
    wrote on last edited by
    Доброго дня ! Скажіть, будь ласка , хто робив переклад свідоцтва про народження дитини в Україні. Чи достатньо ліцензійного перекладу чи потрібно ще нотаріусом завірити ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t658474270T Offline
    t658474270T Offline
    I
    wrote on last edited by
    Да ,на мою карту все пришло
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Іrena.dolce 🍀
    wrote on last edited by
    Спасибо за ответ ✅
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Tsygipova
    wrote on last edited by
    Да, многие с таким сталкивались. Вопрос можно решить только по телефону.
    1 Reply Last reply
    0
  • t457377545T Offline
    t457377545T Offline
    Tala Dolce
    wrote on last edited by
    Доброго дня Скажіть хто вже заповнив заявку на допомогу чи були проблеми -в мене видає помилку, при тому що всі дані введені вірно. До оператора не можу додзвонитися Можливо хтось з таким стикнувся?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Tsygipova
    wrote on last edited by
    Чтобы продлить паспорт, не нужно записываться в электронную очередь. Продлят паспорт на месте в день обращения по живой очереди. Чтобы паспорт продлили, до его окончания должно оставаться два месяца. Электронная запись нужна только для подачи документов на новый паспорт.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5406826622T Offline
    t5406826622T Offline
    Liza Senkevych
    wrote on last edited by
    Доброго дня можливо хтось продовжував український паспорт недавно,підскажіть в якому посольстві в Канаді,в Оттаві чи Торонто ми вже в черзі стоїмо більше 4 місяців і ні моєму чоловікові ні дитині не можемо продовжити паспорт,можливо в когось був досвід з цим ? Буду дуже вдячна за будь-яку інформацію Гарного дня
    1 Reply Last reply
    0
  • t5406826622T Offline
    t5406826622T Offline
    Liza Senkevych
    wrote on last edited by
    Ми їхали в посольство в Оттаві нам сказали записуватись на сайті і ніякої живої черги немає,ми були там вже з документами з усім і нічого не могли зробити
    1 Reply Last reply
    0
  • t1454694640T Offline
    t1454694640T Offline
    PYCLAH CIPEHKO
    wrote on last edited by
    Всім привіт. Якщо ви збираєтеся летіти до Канади радив би обертати AirTransat , вода і їжа входять в вартість білету. Окрім того, що ви дозамовлятимете. Раджу взяти з собою провідні навушники на 3.5 . Так як блютуз не підключається до планшетів що знаходяться на підголовниках. Ціна їхніх, сумнівної якості навушники, 10.99 USD. Найголовніше ☝️Багаж для українців, безкоштовно. Нажаль про це я дізнався в самому аеропорту, від співробітників AirTransat. Вже після того як оплатив, через KIWI додатковий багаж. Офіційного підтвердження у мене немає. Але наші дві сумки, що малися ми брати до салону по 8кг забрали в багаж безкоштовно. І проінформували , щоб наступного разу за багаж я не платив. В Kiwi сказали, що потрібно офіційне підтвердження від авіакомпанії, щоб подарувати кошти за багаж. Я написав їм листа, щоб вислали мені якесь підтвердження про надання такої допомоги українцям. Але вже 3 'й день ніхто не відписує. 👇писав сюди [email protected] Якщо хтось знайде інформацію, або її вже має. То підпишіться будьласка.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Tsygipova
    wrote on last edited by
    Есть ещё Торонто и Эдмонтон.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Elya Yatsun
    wrote on last edited by
    Доброго дня всім! Підкажіть чи є додаток міського транспорту Торонто? І взагалі чи це надійний транспорт? Ще цікавить надійне таксі. Дякую!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t806059150T Offline
    t806059150T Offline
    Evgeny Yurchenko (BGmot 🇨🇦)
    wrote on last edited by
    Прошу прощения, вопрос не относится к CUAET. Есть старый паспорт с туристической визой, который истекает в мае (соответственно виза выдана до этой даты тоже). Есть новый паспорт, выданный на 10 лет. Впустят ли в Канаду погостить на месяц. На third-party сайтах пишут, что паспорт должен быть valid как минимум 6 месяцев, но на официальных сайтах не могу найти этого требования. Даже если это требование существует, новый паспорт удовлетворяет этому требованию, но в нём нет визы. Кто владеет информацией, поделитесь пожалуйста - пустят ли в Канаду? По мне так все требования соблюдены, не смотря на то, что виза в “старом” паспорте.
    1 Reply Last reply
    0
  • t806059150T Offline
    t806059150T Offline
    Evgeny Yurchenko (BGmot 🇨🇦)
    wrote on last edited by
    Спасибо.
    1 Reply Last reply
    0
  • t133186736T Offline
    t133186736T Offline
    Konstantin Fedorov
    wrote on last edited by
    Впустят, нет никакого требования 6 месяцев. Есть требование иметь действующий паспорт все время нахождения в Канаде - он у вас есть
    1 Reply Last reply
    0
  • t840635196T Offline
    t840635196T Offline
    Євгенія
    wrote on last edited by
    Скільки часу пройшло з моменту отримання WP в аеропорту? Подавати заявку на отримання фін допомоги потрібно не раніше, ніж через 24 години, щоб уникнути помилки
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина Лоскутова
    wrote on last edited by
    Подскажите, пожалуйста, дети( взрослые) в Канаде, есть карты банков Украины, я могу им деньги из Украины переводить?
    1 Reply Last reply
    0
  • t324527051T Offline
    t324527051T Offline
    jules
    wrote on last edited by
    Вітаю! підкажіть, будь ласка, в мене visitor віза, introduction letter відсутній, так як я не заповнювала анкету на ворк перміт. що очікувати в аеропорту та чи є можливість отримати WP взагалі?
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    t.me/UAtoCanada/258479
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasia 💻
    wrote on last edited by
    а как сейчас переводить из Украины? в банке сказали, что нельзя зарубежные переводы
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags