UA to Canada CUAET
-
⚠️ Скам Развод на «билет со скидкой» Фэйк ак на Юля Лея
-
5 тыщ в месяц ого это на скольких.а зп какая?
-
Термінали здорові це раз , по-друге рейси не завжди в вчасно прилітають + проходження
-
Виліт із Терміналу 1 там де і приліт
-
Ні це катастрофа
-
Всім привіт як думаєте 1:35 на пересадку в Франкфурті це нормально До Монреаля?
-
Там вам нужно пройти паспортный контроль . А это не быстро . Два часа пересадка это прям бегом ровно на все процедуры необходимые
-
Якщо хтось буде летіти через краків-Відень,то тут з терміналу в термінал експрес доставка пасажирів ходить. Майте на увазі,щоб не витрачати час
-
Скажите пожалуйста если подаваться на продление вп онлайн после прохождения медосмотра , с клиники же дают какую- то бумажку необходимую для загрузки в профиль когда создаешь заявку на онлайн?
-
What's cookin'?
-
Ворк пермит это разрешение на работу , визитор рекорд это разрешение на пребывание . Если простыми словами . Ворк пермит действует до окончания его сорока . Визитор рекорд либо до окончания срока , либо до момента выезда из Канады . Визитор рекорд дают детям обычно .
-
Система сама підтягує, вже казали в чаті
-
Подскажите, тем кто приедет до 31.03 в аэропорту только work permit нужен? Не понимаю чем отличается work permit от visitor record?
-
Пошукайте в чаті по словам, там більш детально розповідали. Але якщо коротко,то після медогляду клініка подає дані до системи,які вже далі в ірсс ідуть і ніяких папірців не дає
-
Через скільки ?
-
Привет, нужны люди, заработок достойный, берем без опыта, подробности в лс
-
Онлайн можно оплатить ? Или нужна наличка?
-
Річ у тім, що в кабінеті вона не завантажується. Каже, що треба оновити Adobe Reader. Я оновив, але те саме. Може браузер інший спробувати (у мене Хром).
-
Вітаю! Може хтось володіє інформацією в яких готелях приймають новоприбулих в Калгарі. Можливо є контакти волонтерів які допомагають з поселенням. Прилітаю в Калгарі з дитиною (1 рік) Буду вдячна за інформацію. Дякую наперед, всім гарного дня
-
Подскажите пожалуйста. Sin номер выдаётся на то время что действует work permit или он один раз даётся как ИНН и срока действия не имеет?
16 Jan 2023, 06:08
255578/287008
about 2 hours ago