UA to Canada CUAET
-
prepaid це як в укр, спочатку платиш за місячний пакет - потім користуєшся місяць
-
Я купувала через благодійну організацію для українців . Я не знаю скільки для Вас поняття космос . Але ми купили за 630 $ з Польщі (бо тут живемо ) до Торонто . Хочете : напишіть мені а особисті . Дам контакти . Вони і досі продають квитки . Доречі летимо у трьох я , чоловік і дитина .
-
Всім привіт ;) Скажіть, будь ласка, чи є банки які можуть відкрити рахунок привʼязавши український номер телефону?
-
Доброго дня , Який банк відразу видає карточку на руки ? Потрібна дебет картка ? Scotiabank норм обслуговує ?
-
Я с Донецка там и жил и билеты покупал за 2500)
-
$630 на трьох? Вау. Я за 3к купила на себе і 2х дітей (в обидві сторони) і була щаслива, що в ці гроші вклалась🙈
-
Як 2,5 євро...чого тоді з нас з дитиною взяли 20?😭
-
Нажаль це за 1 людину 🙂 бо ми у Польщі і видало ціни від 2000 $ за людину . Тому купили за 630 за людину .
-
Дайте контакти, будь ласка
-
Ценник супер) повезло вам
-
Какой-то крик души
-
Что по возможности? Я говорю - звонить пробовали, если на емейл не отвечают?
-
По возможности, я живу в Mississauga
-
Позвонить?
-
cibc выдает дебетовую сразу на руки.
-
в chatr если не платишь, то симка не работает. через три месяца неоплаты - у вас забирают.
-
Фонго дороже чем Hushed. Но на вкус и цвет - товарищей не ищут.
-
на счет укр не отвечу, не знаю какая именно у вас ситуация, что у вас не будет канадского номера, но посмотрите в сторону приложения fongo world edition. оно вам даст канадский номер. за небольшую доп плату еще и смс от банка сможет принимать
-
Добрый день, заполняли помощь на ребёнка, заполняла через себя( мама), выбило ошибку, заполнял папа, все прошло)
-
Подскажите пожалуйста, при подаче на open WP у меня не запросило прохождение медосмотра. Оно гарантированно будет запрошено позже или может так быть, что вообще не спросят? Я не медик/учитеть/и прочее кому обязательно изначально. Имеет ли смысл/возможность пройти его заранее?
16 Jan 2023, 06:08
257261/286306
27 minutes ago