UA to Canada CUAET
-
Доброго вечора, чи хтось заїжджав перший раз по візі CUAET в Канаду через кордон з США? (Плануємо прилетіти в США і машиною поїхати в Канаду) Як виглядає подача на wp в такому випадку?
-
Во второй пример я не поверю никогда, пока не увижу собственными глазами. Так слухи и рождаются, а в итоге оказывается, что паспорт у него был внутренний, а прилетел он по sjtd
-
На сухопутной границе выдают WP совершенно так же - на шлагбауме/паспортном контроле скажете, что вам нужен WP, и вас отправят в зону secondary inspection, где и будет офис иммиграции
-
Дуже дякую вам за відповідь! Також цікаво чи на практиці хтось вже заїжджав так і отримав успішно wp
-
Дуже дякую! Будемо пробувати теж так заїжджати
-
Тысячи людей так заезжали и получали, и тысячи ходили пешком из Канады, чтобы получить или исправить на границе WP - многих я водил лично
-
Я цей лист знайшла у себе в пошті, треба шукати листи від [email protected]. В якомусь з листів є прикріплений PDF файл. Але маючи візу visitor, мені без цього листа видали wp на 3 роки з моменту прильоту. Галочку я поставила при заповнені анкети на візу.
-
Підкажіть, банк CIBC, переказ грошей через Global Money Transfer це норм? Без комісії?
-
А якщо віза woker на 10років wp все одно на 3 роки дають?
-
В 7/11 есть, но как всегда в закрытом шкафу)
-
t.me/UAtoCanada/295434
-
Paysend.com
-
Може там, де алкоголь?
-
Ага, дякую, тоді як краще переказати до 1000 usd на картку visa?