UA to Canada CUAET
-
В 7/11 есть, но как всегда в закрытом шкафу)
-
t.me/UAtoCanada/295434
-
Paysend.com
-
Може там, де алкоголь?
-
Ага, дякую, тоді як краще переказати до 1000 usd на картку visa?
-
Подскажите можно ли пользоваться канадской кредиткой в Европе ?
-
Там вся комиссия спрятана в курс конвертации, который гораздо хуже, чем просто в обменнике
-
Так, work permit максимально дають на 3 роки. І до 31 березня треба прилетіти в Канаду.
-
правильно указать номер анкеты
-
Ну по строкам ми встигаємо, літак з Бухаресту 19 березня
-
и только если прилетите до 31 марта
-
В Братиславі роблять, ті хто у Відні, точно, але терміновий все одно два-три місяці йде
-
t.me/UAtoCanada/297105
-
Не роздрукували лист ворк перміт що приходить після вклейки візи. Чи потрібно його в аеропорту показувати ? 19 березня летимо Рим -Едмонтон , можливо хтось теж летить цим рейсом
-
@ulianakramar правила чата п. 5 и 6. Read-only на неделю
-
Доброї ночі, питання, я не встиг подовжити ВМЖ вчасно. Але вже був у міграційному і мою заявку одобрили. Сказали чекати доки прийде. Чи зможу я полетіти куди небудь без ВМЖ.
-
Люди находящиеся в Торонто и GTA. Есть предложение и возможность реально заработать если вы уезжаете , пишите.
-
Здравствуйте,хочу заполнить ArriveCAN,но аэропорта Hamilton там не ,как быть?
-
А он по-английски свободно говорит? Вообще совсем денег с собой не берет?
-
Доброго вечора! Таке питання Якщо чоловік іноземець(грузин) по документах і летить сам в Торонто для того щоб підготувати все для нашого з дитиною приїзду Чи будуть якісь труднощі з допомогою від волонтерів щоб на перший час допомогли з житлом хочаб кімнату де є ліжко ? Їде перший щоб знайти роботу і житло до нашого з немовлям приїзду, бо на момент подачі документів для отримання візи я була вагітна і сподівалися отримати її до пологів, але отримали буквально через місяць після. У звʼязку з цим не було можливості вклеїти мені візу так як була післяопераційна реабілітація і тепер робимо ще й на дитинку візу окрему Чи може хтось допомогти в даній ситуації чи все дійсно на стільки безнадійно що чоловікові нема де буде навіть спати окрім вулиці чи житла за особистий рахунок на що взагалі немає коштів??
16 Jan 2023, 06:08
258108/286713
about an hour ago