UA to Canada CUAET
-
Я в этом отделении был 2 раза и каждый раз была очередь, в среднем, на 2 часа. Если есть очередь, сотрудники банка берут ваш номер телефона и позвонят вам, когда подойдёт ваша очередь. Открытие счёта заняло минут 30
-
Хто оформляв картку в аеропорту в CIBC - наскільки з вашого досвіду по часу реально це встигнути, якщо прилітаю в 17.00 (а ще переди тим ворк перміт треба отримати)? І, правильно я розумію, для відкриття рахунку потрібна сім карта, але SIN не обов'язковий, так? Дякую!
-
чи там завжди є хтось з волонтерів 😒
-
а яка вірогідність вихватити того чоловіка😅 чи він там чергує біля банку
-
карту отримали на місці?
-
Если о переходнике такого формата, то я такой же покупал, никаких проблем в Канаде не было
-
Да . Он вообще не нужен .
-
Дякую! Але лоукости, наскільки мені відомо, в Хітроу не обслуговуються, а літають в Гетвік і Лутон, в той час як TA рейси з Хітроу. Тому відповідь на питання "чи будете Ви проходити бордер контроль" в анкеті gov.uk автоматично "yes", бо потрібно буде вийти з одного аеропорта і переїхати в інший. І gov.uk дасть правильну відповідь в такому випадку - віза потрібна. Дякую ще раз за турботу) Я лечу AirCanada, пересадка в тому ж терміналі Хітроу. На Вашу думку, мене не посадять на рейс?
-
t.me/UAtoCanada/288009