UA to Canada CUAET
-
Вангую вопросы через год "приехал за ворк пермитом, вернулся назад, 'забыл' пройти медосмотр, сейчас хочу поехать в Канаду, будут ли проблемы? Кто уже так делал?😄
-
В Торонто можна купити day pass тобто білет на день на весь транспорт TTC, який включає метро, автобуси, тролейбуси, тобто можна дістатися майже скрізь. По ньому ви можете їздити хоч цілий день пересідаючи з одного транспорту на інший. Коштує 13,5cad на дорослого. Можна купити на станціях метро в спеціальних автоматах. Можна купити на декілька днів. Він починає діяти з моменту активації (піднесення до сканера в любому з цього транспорту)
-
И еще подскажите по поводу sim карты,какую лучше брать?какая средняя цена в месяц и сколько гб пакет идет?
-
Добрий день! Дякую за інформацію, а на дитину 14 років окремий білет треба, чи можна одним користуватися?
-
в терминал 1 не выдали
-
В будні дні, вам потрібно купувати day pass на кожного окремо. У вихідні і свята можна їздити по одному білету двом дорослим або один дорослий і до5 дітей
-
Питання для обізнаних людей. Я вже прожив у Канаді по CUAET 1 рік і 9 місяців без поїздок. Я працюю в банку. Тиждень тому я подався на PR за провінційною номінацією через Express Entry. Для PR аплікації мені не потрібно перебувати в Канаді, хоча якщо будуть додаткові запити документів, то перебуваючи тут мені їх буде легше зібрати. Назріла коротка поїздка до Європи, щоб оновити паспорт (але терміновості немає, на старому паспорті ще 5 років і 7 місяців терміну дії), забрати невелику суму грошей, щоб на неї купити машину і побачити батьків. Я сумніваюся, чи варто їхати, може дочекатися PR, це десь пів року, а потім вже їздити? Чи є якісь підводні камені? Наприклад, у поїздці щось станеться, мене не пустять назад до Канади і я не отримаю PR? Хтось стикався зі схожими ситуаціями? Надійніше досидіти в Канаді до PR чи нічого страшного в короткій поїздці немає?
-
Нужен программист mid/senior, в крупную компанию в Торонто Напишите в личку, кину все подробности)