UA to Canada CUAET
-
в терминал 1 не выдали
-
В будні дні, вам потрібно купувати day pass на кожного окремо. У вихідні і свята можна їздити по одному білету двом дорослим або один дорослий і до5 дітей
-
Питання для обізнаних людей. Я вже прожив у Канаді по CUAET 1 рік і 9 місяців без поїздок. Я працюю в банку. Тиждень тому я подався на PR за провінційною номінацією через Express Entry. Для PR аплікації мені не потрібно перебувати в Канаді, хоча якщо будуть додаткові запити документів, то перебуваючи тут мені їх буде легше зібрати. Назріла коротка поїздка до Європи, щоб оновити паспорт (але терміновості немає, на старому паспорті ще 5 років і 7 місяців терміну дії), забрати невелику суму грошей, щоб на неї купити машину і побачити батьків. Я сумніваюся, чи варто їхати, може дочекатися PR, це десь пів року, а потім вже їздити? Чи є якісь підводні камені? Наприклад, у поїздці щось станеться, мене не пустять назад до Канади і я не отримаю PR? Хтось стикався зі схожими ситуаціями? Надійніше досидіти в Канаді до PR чи нічого страшного в короткій поїздці немає?
-
Нужен программист mid/senior, в крупную компанию в Торонто Напишите в личку, кину все подробности)
-
Если у вас есть действующая виза и действующий статус - никаких подводных камней больше нет, ездите на здоровье
-
Рядом с отделением банка CIBC
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, чи є в аеропорту Торонто (пірсон) можливость здати багаж на сутки, іде воно знаходиться?
-
Вчора в терміналі 1, після приземлення (16:00) все було получено без проблем в рамках очереді (wp за 10 хв), (sin за хвилин 20), отримання багажа і на вихід, далі оформлення сім карти. По факту усе зайняло максимум годину.
-
если речь о SIN, то апойнтмент нельзя. мы делали вот в этом Service Canada: Gerrard Square Mall, Floor 2, Unit DD10/11 1000 Gerrard Street East Monday to Friday from 8:30 am to 4:00 pm Мы пришли на 8:50, в очереди было 8 человек. Ожидание в очереди заняло 20 минут. Само оформление - около 10 минут. В 9:10 в очереди было уже 16 человек. В 9:20 - около 20 человек. Кстати, на сайте почему-то писало, что он с 9:00, но по факту с 8:30 Когда выбирает на сайте подходящий вам Service Canada, смотрите, чтоб в перечне услуг был SIN
-
Зачем в Турции все это, она же не в ЕС
-
В якому відділенні банку можна відразу отримати карту, підкажіть будь ласка🙏🏻
-
никто не живет, всех по домам отпустили на выходные