UA to Canada CUAET
-
Отримали Work Permit у 2022 році - дійсний на 3 роки до 2025. Місяць тому подали (за інструкцією правильно заповнену форму) на подовження Work Permit ще на 3 роки, але до 2027 року (до кінця дії паспорта) + на зняття обмежень після медогляду. Сьогодні отримав новий OWP. Дійсний до тієї ж дати, як і раніше (2025 рік), але зняли медичні обмеження. Що думаєте? 1) Подати ще раз заявку на подовження терміну до 2027 року? Плюси: a) шанс, що мою заявку буде розглядати офіцер, який надасть довший термін. Мінуси: b) Дадуть новий OWP зі старими датами. (Без негативних наслідків) c) Боюсь, що вони просто відмовлять у новому перміті. Це буде як чорна пляма. І при поданні у майбутньому на ПР та усюди доведеться кожного разу пояснювати цю відмову. Який варіант кращий: 1 чи 2) Змиритися, чекати на піар (все ще чекаємо номінацію від провінції) не балуватися з IRCC.
-
Невже немає жодного варіанту оскарження чи то немає сенсу?😔
-
Смириться и ждать ПР
-
Ні, не отримав. Питання?
-
Я теж відповіла yes, керуючись логікою. Честно кажучи не знала цих нюансів. Із документів запросили свідоцтво про шлюб, я його переклала на англ в українському бюро онлайн за 200 грн. Все пройшло добре, перміт продовжили без будь яких додаткових проблем.
-
больше трех лет официально не положено, поэтому я не понимаю, зачем спамить IRCC заявками, если и так уже один раз не дали. а в случае "ждем номинацию от провинции" тем более не понятно зачем, потому что можно попросить bridging work permit у самой провинции после одобрения номинации - в случае если он вообще нужен
-
Доброго вечера. Пожалуйста у кого есть контакты красного креста для Украинцев по CUAET город Саскатун провинция Саскачеван очень нуждаемся в бесплатном жилье. Пожалуйста если у кого есть хоть какая то информация об этом напишите! Заранее благодарю вас за эту информацию.