UA to Canada CUAET
-
Снова мошенники не ведитесь
-
Доброго дня. Пощастило отримати відпустку з виїздом за кордон. Планую прилетіти отримати wp, але часу на проходження медичного огляду не буде, треба повертатись. Чи можна пройти в сертифікованій клініці Київа або Львова? Цікавить саме те що зможу пройти тільки в Україні, чи буде це дійсним?
-
Срочно нужен человек на удаленный заработок , с тебя телефон и два часа свободного времени в день, заработок очень достойный " + " в лс
-
Вы, наверное, не в тот чат скинули
-
Салют! Подскажите, пожалуйста, как называется тот хостел в Париже, который прямо на территории аэропорта Шарля-де-Голля находится?
-
Срочно нужен человек на удаленный заработок , с тебя телефон и два часа свободного времени в день, заработок очень достойный " + " в лс
-
Можна
-
Не будет проблем.
-
В Німеччині перевіряли id карту тимчасового перебування з іншої країни. А так паспорт і віза
-
А є обмеження по строках? В будь який термін можна зняти , після отримання WP?
-
Можна після зняття обмежень
-
Підкажіть, а якщо не зняти обмеження одразу ( після медогляду) , далі вже не можна працювати в цих сферах?
-
все ок. ждите
-
Не нужно звонить, они само чуть позже Пропустит
-
спасибо
-
звонить по единственному номеру, который на сайте при выдаче ошибки
-
Хтось робив собі ohip? В Торонто, підкажіть подробиці
-
Дякую. Я маю на увазі, якщо я роблю медогляд, потрібно окремо зняти обмеження? Якщо я приїду , зроблю WP та медогляд, і поїду з Канади, чи є якийсь термін для зняття обмежень ?
-
Еще до среды я бы подождал , потом можно повисеть пару часов на линии уже
-
все нормально
16 Jan 2023, 06:08
259101/286944
about an hour ago