UA to Canada CUAET
-
Нет. Спросить, что можно, а что нет. Заранее про отели невозможно знать - всё на месте.
-
Спросить по месту, куда прилетели, про отель в другой провинции? Если едем в другую
-
скажите пожалуйста разница в чем если дети будут летит после 31 марта? спасибо
-
кто не буд подскажите пожалуйста если дите после 31 го марта будут летит в чем разница?
-
Не будет выплат
-
В телеграмі створена група PRCUAET для обміну досвідом та взаємодопоги при подачі на PR, для тих хто приїхав по CUAET. В групі: - ➡️12 досвідчених міграційних консультантів - можете їм задавати свої питання; - ➡️більше 23 000 участників; - ➡️більше 110 000 релевантних повідомлень; - ➡️ресурси для підготовки до тесту CELPIP та IELTS; - ➡️розбивка по провінціям; - ➡️користна інформація про переклад документів; - ➡️процедура отримання довідки про несудимість з різних країн; - ➡️євалюація диплома (WES); - ➡️підбір правильного NOC; - ➡️EXPRESS ENTRY; - ➡️гуманітарна програма; - ➡️бенефіти; - ➡️CRA (податки); - ➡️фінанси, інвестиції та багато іншого.
-
Через Дублін завтра лечу, по прильоту розкажу.
-
Після 31го віза перетворюється на гарбузик і дає тільки можливість в'їжджати у якості туриста
-
привіт всім. Є питання. Подаюся на візітор візу з Польщі, жив у канаді 3 роки поспіль, маю роботу та ворк перміт проте повинен був терміново поїхати за кордон не маючи візи назад. Вони просять показати purpose of travel, де в переліку документів є білет з канади як підтвердження того що я не порушу правила перебування. Якщо я планую повернутися та працювати, та можу показати всі необхідні документи, чи можна якось обійтись без цього?