UA to Canada CUAET
-
Привіт. Приїхали сімʼєю з 5 людей. У всіх помітка куает правильно написана, в мене єдиного написано cuYaet. Критично?
-
А куди йти? Immigration office був у зоні прильоту. Вже ж мене не пустять туди
-
Так, треба в аеропорт повернутись, попросити щоб переробили. Проблеми будуть.
-
Я цього не знаю. Може до волонтерів в аеропорті звернутись, вони підкажуть. Ми як приїхали, вони перевіряли кожну літеру на перміті. Напевно знають, що робити, якщо є помилки
-
отдельный, как А4
-
Як виглядає Work Permit? Це окремий документ, чи його вписують / вклеюють в паспорт?
-
Можете отвозити паспорт, мені без питань вклеїли.
-
Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста, можно ли оформить выплаты на одну карту?
-
То мабуть вам не сюди писати. Навряд тут їхні власники сидять)
-
Предлагаю заработать владельцам канадского банка. 150$ пишите
-
Чи може дитина отримати WP при прибутті? на момент отримання візи було 13 років. Зараз вже 14 років.
-
Нет, в приоритете с детьми либо же пенсионеры
-
И давали ли всем?
-
Здравствуйте! Кто в последнее время летел в Торонто Пирсон, можно ли было получить жильё?
-
Дитина отримає study permit
-
Думаю, что нет
-
А есть ли возможность занять очередь если без детей и стариков?
-
Добро ранку. Це нормально що під час проходження таможні в аеропорту тільки запитали скільки я везуале нічого не рахували? Я ж все вірно з декларацією зробив? Поставив галочку що везу більше 10ки і потім питали скільки саме.
-
любая курьерская, которая доставляет в украину, как dhl
-
Доброго дня. підкажіть алгоритм дій. я прибуваю в Торонто о 14:00. щоб отримати ворк перміт що мені потрібно робити саме в аеропорту?куди там йти а бо шо шукати.? вибачте якщо питання задавалося. я тут новенький.дякую.
16 Jan 2023, 06:08
260499/286029
about 3 hours ago