UA to Canada CUAET
-
www.facebook.com/share/r/rwGX8sG4aaura26s/
-
Я сама не знаю і якщо чесно з Канадськими сайтами заплутались. Але ми хочемо заплатити на всякий випадок. Не можу знайти де!
-
Це всі, в кого visitor cuaet при подачі онлайн на ворк перміт мають оплатити збір, правильно розумію?
-
Вам нужно его обратно в Торонто вернуть? Или где вы сейчас?
-
В каком аэропорту?
-
в кінці самому після завантаження усіх документів
-
подруга українка, а тут іде мова про еТА.
-
Підкажіть, будь ласка, якщо в мене visitor і я подамся онлайн на ворк перміт, але чекати його буду не в Канаді — чи є якийсь час, за який треба назад вʼїхати отримати його? Чи просто до кінця терміну дії?
-
Ви не підскажите посилання де платити і як? Бо та сторінка що я скрін зробила - там не видає нічого на рахунок оплати ворк перміту.
-
В мене подруга подавалась онлайн кілька місяців тому і не платила нічого, але можливо вже змінились правила
-
Чужі багажі перевозити нелегально , якщо якісь питання будуть що в чемодані то людина навіть не відповість. В мене перевіряли не раз чемодани, особливо в США, і навіть один раз питали про всі речі - а це для чого, а то що таке. Не думаю що хтось згодиться щоб потім мати проблеми. Краще ви дізнайтеся , чи організовують доставку із аеропортів, можливо можна написати в авіалінії якими летіли , як вирішити це питання
-
Доброго дня … Потрібна порада ,будемо щиро вдячні 🙏🏻 Ми -батьки в Канаді,діти вчилися,довчалися поза Канадою, візи іх закінчились тому що паспорти були дійсні на рік. Хочемо дітей забрати,яку візу відкривати їм(візітор)? Двоє діток(то дві аплікації нові)? Хай Бог береже,дякуємо наперед!