UA to Canada CUAET
-
Ви не підскажите посилання де платити і як? Бо та сторінка що я скрін зробила - там не видає нічого на рахунок оплати ворк перміту.
-
В мене подруга подавалась онлайн кілька місяців тому і не платила нічого, але можливо вже змінились правила
-
Чужі багажі перевозити нелегально , якщо якісь питання будуть що в чемодані то людина навіть не відповість. В мене перевіряли не раз чемодани, особливо в США, і навіть один раз питали про всі речі - а це для чого, а то що таке. Не думаю що хтось згодиться щоб потім мати проблеми. Краще ви дізнайтеся , чи організовують доставку із аеропортів, можливо можна написати в авіалінії якими летіли , як вирішити це питання
-
Доброго дня … Потрібна порада ,будемо щиро вдячні 🙏🏻 Ми -батьки в Канаді,діти вчилися,довчалися поза Канадою, візи іх закінчились тому що паспорти були дійсні на рік. Хочемо дітей забрати,яку візу відкривати їм(візітор)? Двоє діток(то дві аплікації нові)? Хай Бог береже,дякуємо наперед!
-
У меня подобная ситуация, паспорт действителен 11 месяцев, имею уже новый, но не дали на новый. Так понимаю нужно податься на новый ворк пермит онлайн и указать новый паспорт?
-
Подскажите пожалуйста, Сегодня получила ворк пермит на 11 месяце, в ближайшее время буду подавать на продление его на новый паспорт. Вопрос касается медосмотра, я записана на 23.03. Подавать на продление после мед осмотра?
-
Расскажите пожалуйста, как именно и куда нажать чтоб на ребенка отдельно подать документы
-
Спасибо