UA to Canada CUAET
-
Service Canada (где получать SIN) в аэропорту Toronto Pearson возле багажной карусели 7
-
Підскажіть будь ласка можна якось подивитись результати медогляду по cuaet? зробив в Ванкувері два тижні тому, і жодних листів не дістав
-
никакие письма вы не получите. у вас на руках есть information sheet. это все хотите результаты, их нужно запрашивать в клинике. это часто стоит денег. зачем оно вам? они абсолютно не нужны. если любопытно, есть ли у вас вич или сифилис, можете заказать у клиники результаты
-
Все добре. Якби було не добре, вам би неодмінно повідомили
-
Та необов'язково, вони ж в системі є, я думаю, можливо якось дістати . Просто що це може зайняти час і швидше здати заново
-
Власне мені вони потрібні , так як просять результати на тубік в іншому місці, прийдеться знову робити
-
Заповнюю Фоми 5710 та на сімʼю, але акробат едопт не дає мені вводити інформацію - хто знає що робити?
-
Привіт. Якщо медогляд після 31 це щось міняє? Кошт? І чи можна його не робить. Я планую в майбутньому літать взад-вперед в Канаду це мені зробить проблем?
-
ви з комп’ютера заповнюєте?
-
То в мене застаріла інфо. Хтось сказав мені що люди ломанулись медогляд робить і поклали систему, а воно треба не всім, а тільки окремим професіям, щоб зняти ліміти.
-
потрібно заповнювати ту форму, яка в кабінеті. через adobe reader. ви в цій програмі заповнюєте? get.adobe.com/reader/
-
Так. Бо бачу що тільки з компʼютера можна ту форму відкрити. Заповнювала онлайн на якомусь сайті але ту форму IRCC не прийняв - сказали що застаріла форма:(
-
Ого. Тоді перше питання про опісля 31. Кошт виросте?
-
t.me/UAtoCanada/285512 медосмотр следовало сделать обязательным для получения $3000. не было бы никаких вопросов
-
-
відкриваю в adobe і там нічого не дозволяє писати взагаліʼ
-
Всім привіт! В когось є знайомі/знаєте вчителя французької? Або є школа в Торонто? Онлайн/офлайн