UA to Canada CUAET
-
ви з комп’ютера заповнюєте?
-
То в мене застаріла інфо. Хтось сказав мені що люди ломанулись медогляд робить і поклали систему, а воно треба не всім, а тільки окремим професіям, щоб зняти ліміти.
-
потрібно заповнювати ту форму, яка в кабінеті. через adobe reader. ви в цій програмі заповнюєте? get.adobe.com/reader/
-
Так. Бо бачу що тільки з компʼютера можна ту форму відкрити. Заповнювала онлайн на якомусь сайті але ту форму IRCC не прийняв - сказали що застаріла форма:(
-
Ого. Тоді перше питання про опісля 31. Кошт виросте?
-
t.me/UAtoCanada/285512 медосмотр следовало сделать обязательным для получения $3000. не было бы никаких вопросов
-
-
відкриваю в adobe і там нічого не дозволяє писати взагаліʼ
-
Всім привіт! В когось є знайомі/знаєте вчителя французької? Або є школа в Торонто? Онлайн/офлайн
-
Та ще немає того папірусу.
-
в мене він є але коли відкриваю в кабінеті то відпрвляє на документ і там нема форми а каже що треба скачати хоча він і вже скачаний
-
у вас на ворк пермите написано "должны пройти медосмотр в течение 90 дней"?
-
заполнять только в акробате, установленном на вашем компьютере. никаких онлайн, браузеров, сайтов, телефонов, только в акробате. если у вас не получается - вы что-то делаете не так
-
Хто знає де заповнбвати цю форму бо я вже все перерила на компі і онлайн - в акробаті нічого не працює
-
Не знаю я що не роблю вірно - ні в мене ні в чоловіка не працює на компʼютерах
-
Edit навіть не можна вибрати
-
Ввести текст! Вже вище писала що я не можу ввести текст. Я намагаюсь писати і воно не пише взагалі ні слова ні цифри