UA to Canada CUAET
-
в мене він є але коли відкриваю в кабінеті то відпрвляє на документ і там нема форми а каже що треба скачати хоча він і вже скачаний
-
у вас на ворк пермите написано "должны пройти медосмотр в течение 90 дней"?
-
заполнять только в акробате, установленном на вашем компьютере. никаких онлайн, браузеров, сайтов, телефонов, только в акробате. если у вас не получается - вы что-то делаете не так
-
Хто знає де заповнбвати цю форму бо я вже все перерила на компі і онлайн - в акробаті нічого не працює
-
Не знаю я що не роблю вірно - ні в мене ні в чоловіка не працює на компʼютерах
-
Edit навіть не можна вибрати
-
Ввести текст! Вже вище писала що я не можу ввести текст. Я намагаюсь писати і воно не пише взагалі ні слова ні цифри
-
Не працює що? Не виходить ввести текст, не виходить зберегти текст? Бо так ми не можемо вам підказати, якщо не зрозуміло, що саме не працює.
-
выглядит так, что все работает - красным показывает поля, обязательные для заполнения, потому что они пустые. только у вас в левом верхнем углу зачем-то выбрано Convert вместо Edit
-
Якщо у вас один єдиний квиток то не потрібно. На стійці реєстрації скажуть раптом що
-
Не дозволяє нічого не відкрити не змінити. Я вже пере загружаю все що можна зробити
-
так и должно быть, что именно не так тогда? на остальные поля надо нажимать, чтобы они заполнялись
-
А у чоловіка теж мак? Може ж хтось із друзів з віндою, просто щоб спробували, чи редагується? Я не спец по марках, просто вперше таку проблему бачу
-
Тільки дозволяє вибирати з того що вони дають .
-
Можливо, бо ви не у режимі редагування відкрили. Спробуйте вибрати edit. Там де зліва вгорі All tools Edit Convert. Або просто закрити відкрити заново
-
а как вам удалось поле #2 изменить в таком случае? где у вас уже English написано. в чистом документе это поле не заполнено