UA to Canada CUAET
-
Не працює що? Не виходить ввести текст, не виходить зберегти текст? Бо так ми не можемо вам підказати, якщо не зрозуміло, що саме не працює.
-
выглядит так, что все работает - красным показывает поля, обязательные для заполнения, потому что они пустые. только у вас в левом верхнем углу зачем-то выбрано Convert вместо Edit
-
Якщо у вас один єдиний квиток то не потрібно. На стійці реєстрації скажуть раптом що
-
Не дозволяє нічого не відкрити не змінити. Я вже пере загружаю все що можна зробити
-
так и должно быть, что именно не так тогда? на остальные поля надо нажимать, чтобы они заполнялись
-
А у чоловіка теж мак? Може ж хтось із друзів з віндою, просто щоб спробували, чи редагується? Я не спец по марках, просто вперше таку проблему бачу
-
Тільки дозволяє вибирати з того що вони дають .
-
Можливо, бо ви не у режимі редагування відкрили. Спробуйте вибрати edit. Там де зліва вгорі All tools Edit Convert. Або просто закрити відкрити заново
-
а как вам удалось поле #2 изменить в таком случае? где у вас уже English написано. в чистом документе это поле не заполнено
-
В мене нема друзів з віндою в Канаді нажаль. 😞
-
не знаю, в чому проблема. це не відноситься до проблеми заповнення, але галочку для inadmissible навіщо ставити? це ж не стосується вас. тільки галочку для отримання нового вп.
-
А я що роблю? Нажимаю все і намагаюсь заповнювати.
-
Дякую велике 😘
-
Робила вже декілька разів
-
Іноді буває, що не йде воно. Просто перезапустити комп і випити в цей час чаю може допомогти) якщо не вийде, можете написати мені завтра в особисті, спробую допомгти