UA to Canada CUAET
-
а как вам удалось поле #2 изменить в таком случае? где у вас уже English написано. в чистом документе это поле не заполнено
-
В мене нема друзів з віндою в Канаді нажаль. 😞
-
не знаю, в чому проблема. це не відноситься до проблеми заповнення, але галочку для inadmissible навіщо ставити? це ж не стосується вас. тільки галочку для отримання нового вп.
-
А я що роблю? Нажимаю все і намагаюсь заповнювати.
-
Дякую велике 😘
-
Робила вже декілька разів
-
Іноді буває, що не йде воно. Просто перезапустити комп і випити в цей час чаю може допомогти) якщо не вийде, можете написати мені завтра в особисті, спробую допомгти
-
Привіт, сорян якщо був запит, але в вихідні в аеропорту, якщо прилітаєш працює оформлення ворк перміт, ну до 31го звичайно?
-
давайте сразу перейдем к вопросу, который вы хотели этим людям задать. я летал в Канкун несколько раз, если это важно
-
Мабуть. Можна в листі додатку до документів посилання з їх же офіційного сайту написати де про 3 роки пишеться. То так багато різних правил, винятків, випадків пов'язаних з імміграційною службою, що мабуть самі працівники на 100% не знають як робити. І тобі мабуть на кого попала так і отримаєш. Не стверджуючи це а просто така думка складається з досвіду