UA to Canada CUAET
-
если вам в первом аэропорту выдали boarding passes на оба рейса - то конечно не надо
-
на ворота, да)
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка, подавалися на канадську допомогу. У дитини вибиває помилку. Дзвонили на горячу лінію, там внесли якісь помітки та сказали спробувати 24.03. Спробували, така ж помилка знову. Хто стикався з таким? Чи вдалося на дитину получити? Дякую
-
Всім привіт друзі. Слава Україні слова нашим героям перемога буде за нами, але мені потрібна ваша допомога. Е, Справа в тому, що мені потрібен якийсь е, експерт з квитків і добра щедра людина, тому що я не можу ніяк вилетіти з Мексики у мене виникають СУПЕРскладнощі. Я втратив літак. І я застряг зараз не знаю, що робити. У мене паніка та суїцид-депресія Хто може допомогти? Пишіть будь ласка у личку.
-
t.me/UAtoCanada/25 У закріпленому повідомленні є відповідь
-
Скажіть, будь ласка, а ви запитували їх до якого числа можна подаватись ще на фін допомогу? Все ж до 31.03 чи до червня?
-
будут
-
Подскажите пожалуйста, Если купил билеты через Лондон, но не единым билетом(по отдельности), но залет- вылет из одного терминала в теч.24ч , будут ли проблемы?
-
нас провели 2 женщины при выходе с самолёта с табличкой "CUAET сюда" и мы шли туда. Человек 20 нас было в сумме. Все подошли к свободным автоматам (где фотку сделать и декларацию заявить), получили с этих машин билетики и встали в очередь к офицеру. Простоял минут 7-10, к нему подошёл, даже успел вопрос для себя один задать и за 2 минуты получил вп