UA to Canada CUAET
-
В нас теж помилка була тиждень тому, я дзвонила на 2 різні номери і мені щось виправляли, сказали спробувати через тиждень. Але я ще не змогла подати заново, бо вчора взагалі не логінило на портал. По телефону сказали, що я зможу подати дитину окремо
-
Стосовно фін допомоги. Виникає помилка форми IMM1442 для дитини. Чи можна подати дитину окремо? За номером зателефонував, дочекався оператора (10-15 хвилин очікування) - наразі нічим не можуть допомогти, бо саме зараз щось в них не працює
-
дають
-
Підкажіть, якщо віза Worker, але людям 60+, Work Permit дають?
-
Ні, я ніяку форму в лікарню не приносив для мед комісіі
-
Підкажіть, а вам казали заповнювати щось перед мед оглядом?
-
Добрий день Пройшов медкомісію, зараз хочу податись для подовження ворк перміту з новим паспортом, який більше ніж 3 роки дійсний (нинішній ворк перміт видали зі старим паспортом і тільки на 2 роки) Цей список документів треба буде завантажити їм Скажіть, що за Family Information Form і де іі взяти? І питання, там просять загрузити паспорт з яким я прилетів в Канаду (в якому в мене віза вклеіна) А то є старий паспорт, на який в мене є вже Ворк Перміт на 2 роки. Тобто я повинен їм загрузити може новий паспорт що в мене є? З іншого боку я по ньому в Канаду не влітав Дякую
-
«the Form IMM 1017 is required for your medical examination related to the work permit application. It's an essential document that needs to be presented at your appointment. Please ensure you bring it along with any other requested documents to facilitate the process.» Хтось робив цю справку перед мед оглядом?
-
Добрый день Очень срочный вопрос На одну сим карту можно открыть две банковские карты дебетовые? Очень очень срочно 🙏🙏
-
Підкажіть будь ласка який банк на вашу думку краще TD Bank чи CBDC?
-
CIBC торонто YYZ, термінал 1
-
Я не закрываю, он будет висеть открытым. Возможно вернусь
-
Если вы уезжаете и закрываете счёт, то зачем вам ждать кредитку?
-
YYZ
-
Подскажите пожалуйста, если уезжаю (но возможно вернусь еще) - стоит ли ожидать готовность кредитки, или можно будет ее забрать/перевыпустить потом? Или по cuaet кредитка сходу - типа бонус, и обычно такого не делают?
-
Это YYZ? Или это не лендинг?
-
Уже прошли, да
-
Пропустят. Медосмотр пусть не забудет пройти, чтобы не было потом сюрпризов.
-
Друзі, привіт! Скільки в середньому по часу проходить від подачі до виплати? В п’ятницю все оформили ближче до вечора. Поки нічого немає
-
Ребят, подскажите пожалуйста, мама прилетела в Онтарио, получила все документы, кроме Health Card, планирует вернутся в Польшу на 3 месяца, и в июне заехать обратно, никаких проблем не будет? Пропустят же? При наличии ворк пермита и визы.
16 Jan 2023, 06:08
263425/286119
less than a minute ago