UA to Canada CUAET
-
Вітаю. Мені прийшла виплата 3000 через 2 робочі дні, на дитину подала окремо то ще немає. Чи я щось не так зробила і треба було разом подаватись ?
-
что такое NMA ?
-
Да, нужно в аэропорту взять посадочный талон.
-
Дякую за відповідь!
-
Добрый день, не влияет. Можно работать по всей в Канаде если в Ворк Пермите указана Альберта
-
Подскажите пожалуйста, после регистрации на рей получила такое сообщение. Это первый билет. Второй как обычно со штрих кодом. А этот , нужно в аэропорту еще регистрироваться?
-
Доброго дня, я прибув до Монреаля вчора і отримав свій дозвіл на роботу. Я помітив, що місце працевлаштування, вказане в дозволі, - Альберта NMA, оскільки спочатку я подавався на роботу в Альберту. Однак з тих пір мої плани змінилися. Моя питання: чи дозволяє будь-який робочий дозвіл за програмою CUAET працювати в будь-якому місці Канади, навіть якщо в ній вказано конкретне місце? Дякую за відповідь, усім гарного дня!
-
Я так понимаю он негде потом не отображается ,то есть прошли мед комиссию и прошли.
-
Маю питання з приводу мед.огдяду. В нього є якійсь термін дії після проходження,чи це одноразово? Може помилитися,але десь бачив що якщо минув рік після огляду,то для pr треба ще раз проходити...
-
Скажіть, в чому резон завчасно подавати декларацію в ArrivalCan, якщо всеодно в аеропорту треба буде те саме робити в автоматі?
-
Тобто це треба тільки якщо я хочу зняти обмеження з wp? Якщо так тоді дякую за роз'яснення)
-
Ось цей листок, частково звісно)
-
еще раз вам говорю, что клиника сама результаты подгружает. вам ничего делать не надо. если вы решите снимать ограничения с wp, то будете прикреплять именно этот лист к анкете, как доказательство пройденного медосмотра. если вы не будете снимать ограничения, то лист не нужно никуда подгружать. это сделает за вас клиника
-
Саме в клініці й сказали що цей листок я маю підгрузити обов'язково! А результати вони самі підгружають в IRCC портал. Тому і питаю чи ще хтось зіштовхнувся з таким питанням.
-
Спасибо!
-
можно не ждать. но wp приходит почтой только на канадский адрес и вам его потом для вьезда кто-то должен переслать.
-
Ясно...спасибо
-
Ребята , при въезде по куает тодько паспорт нужен или какие то дополнительные документы? Паспорт с куаэи визой
-
Presto карта
-
Скачайте приложение Presto-e ticket и покупайте там билеты. Но это был Hamilton
16 Jan 2023, 06:08
263542/286029
about 3 hours ago