UA to Canada CUAET
-
Я пройшла медицину ще 15 лютого.А з’їхала в Канаду 26 березня.То вже мала б бути та медицина в них в базі. Нічого не зрозуміло.Я заходила в кабінет,там тільки віза
-
Нам sin обещали сделать завтра прямо в отеле после собрания всех проживающих здесь наших сограждан и то если кому действительно нужно и он планирует здесь работать , а если просто временно то необязательно - так объяснила волонтер которая здесь прикрепленная к отелю
-
Нагадування про проходження, а не кабінет про проходження🤪
-
Я так зрозуміла, це ваш кабінет в IRCC,де вам приходили листи на біометрію і тп. Сподіваюсь, я вірно зрозуміла😊
-
Всем привет , подался на продление wp, получил письмо : You are expected to provide copy passport with your electronic application .Как это должно выглядеть? Отправить в кризис форм?
-
Воно може і передано клінікою за 5 робочих днів, але ще не оновилося.... Якщо ще щось з'ясуєте, напишіть будь ласка
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, якщо ми приїхали разом с хлопцем, але не є чоловіком і дружиною, чи можемо ми отримати фін допомогу на один банківський рахунок за двох ?) Дякую)
-
придётся сразу жениться 🤷🏻♂️
-
да можно и на одну)
-
Навіть чоловік та дружина отримують на окремі
-
Подскажите плиз
-
Дякую)
-
Народ привет. Киньте ссылку где и как оформлять 3000 помощи.
-
а вам так важко зробити мінімальну дію в цьому чаті? прочитати закріплене, замість того щоб питати елементарні питання
-
Доброго дня. Мені сказали , что на допомогу після прильоту обовьяково податися на протязі 72 годин. Це так?
-
Спасибки...
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/get-financial-assistance.html Apply online жмите
-
ДЯКУЮ. НАВІЩО НЕ ЗРОЗУМІЛО. Я ПОВІРИВ ЩО ЗМІНИ БУЛИ. ДЯКУЮ
-
Ні, вас ввели у оману
-
Вибичте , не так написав. Казал що рахунок в банку треба відкрити за 72 години. (і то взагалі то не мені, а другу який зараз в канаду заїхав)
16 Jan 2023, 06:08
263775/286006
30 minutes ago