UA to Canada CUAET
-
Щиро дякую)🙏
-
Ні open work permit по cuaet діє на всій території країни без обмеження по якійсь провінції
-
Интересно что будет после 31го марта с теми, кто подал до 15го июля на cuaet, но до сих пор еще не получил подтверждение и запрос на вклейку визы? 🤔
-
Доброго дня!Підкажіть,чи хтось змінював польське водійське посвідчення на канадське? У нас ситуація така,що польське водійське сказали перекласти і взяти підтвердження стажу. Де взяти це підтвердження?
-
тут всем это интересно. когда будет какая- то информация, она появится в закрепе
-
Подскажите, пожалуйста, скидка на медкомиссию по cuaet до конца марта или до июня.? (Калгари)
-
А що буде з цим прекрасним чатом після 31.03?)
-
Підкажіть будь ласка, для отримання страхування потрібно якось підтверджувати адресу проживання? Я зараз живу в тимчасовому житлі
-
Можно ли получить в аэропорту ворк пермит если подавались на визитор визу? Спасибо!
-
Скоро побачимо ))
-
t.me/UAtoCanada/297119
-
зависит от требований провинции
-
так вроде сказали, что продлять не будут
-
Может быть, программу продлят?
-
Так, зараз очікую на свою чергу) ще треба адрес, але сказали можно будь який вказати
-
Підкажіть, будь ласка, для отримання SIN треба паспорт і WP, і все?
-
Чи треба SIN номер для відкриття рахунку в банку CIBC і подачі на допомогу?
-
Дякую🙏 І я в величезній черзі якраз 😅
-
Чи хтось записувався на апойнтмент на SIN онлайн? Не можу зрозуміти, як це зробити - на сайті бачу лише запис на паспорт і біометрію, але в аеропорту в сервіс Кенеда нам сказали "запишіться онлайн".
-
если вам нужна канадская виза, то сдавайте паспорт на вклейку
16 Jan 2023, 06:08
Post 264053 of 285156
about an hour ago