UA to Canada CUAET
-
тогда сначала заявка на продление WP, после получения нового пермита - заявка на визу. опять же все это в закрепе написано
-
Здравствуйте, товарищ где то потерял ворк пермит и син?подскажите что ему делать?
-
Всем привет , можно ли заехать с Америки через сухопутную границу на машине с Американскими номерами выдадут ли WP ? Спасибо
-
Дасте номер куди дзвонили ?
-
Добрий день) Підкажіть будь ласка,чи були затримки з виплатами,сьогодні подзвонили перепитати як справи з заявкою,нам сказали що все гаразд,чекайте зарахування коштів протягом 15 робочих днів)чи в когось таке було ?
-
Нет связи между номерами и выдачей wp
-
1 (833) 760-1162
-
Доброго вечора , підкажіть будь ласка хочу сину зняти обмеження з ворк перміту ( в нього є тільки є ворк перміт) але він навчається в школі , на запитання в анкеті який є його поточний статус в Канаді , мені потрібно відповісти студент чи працівник? Дякую
-
Rogers - 100gb за 40CAD
-
Дебетову картку /рахунок можна онлайн відкрити CIBC 5хв часу. Картка прийде за тиждень, але запам'ятайте її номер вам вкінці реєстрації напише, бо він потрібен для реєстраціїї в онлайн банкінг. У вас буде все необхідне для отримання допомоги без візиту до бвнку. Сін не потрібен.
-
maps.app.goo.gl/eh9CNjWEchxFEVJf8?g_st=it Я ось тут проходила, записувалася попередньо он-лайн на сайті.